perjantai 4. huhtikuuta 2014

Lacy Baktus

Kiitos salainen neuleystävä. Lanka ja idea langan käyttöön tulivat maaliskuun paketissa. Upean värinen ja ihanan pehmeä angoravilla joka todellakin on edukseen yksinkertaisessa huivissa. Ihan perus "Baktus" ei innostanut, mutta löysin tällaisen reikäpitsisen version nimeltään Lacy Baktus jonka päätin toteuttaa. Helppo ja nopeasti neulottava ohje. Tällaista olisin talvella kaivannut: lämmin huivi joka mahtuu mukavasti takin alle. Keväällä pääsee kyllä tuomaan piristystä takin päällekin. Lankana siis Koigu merkkinen 100% merinovilla, joka on ihanan pehmeää ja himmeästi kiiltävää. Ja aivan upean väristä tietysti. Ihana ystäväni on lähettänyt minulle jo kolmea lankaa ja kaikki ovat olleet hauskoja uusia tuttavuuksia. Kiitos!

Päätin pingottaa valmiin huivin ja muotoilin sen tuollaiseksi kaartuvaksi. Tällaisena istuu hauskasti kaulaan ja miksei hartioillekin jos vaikka satun kaipaamaan pientä hartiahuivia.

4 kommenttia:

 1. Tämä onkin todella kivan näköinen. Itseni mielestä myös ihan perus baktus-huivi ei ole niin kivan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli tosiaan kiva. Oli niin kaunis lanka, että eipä tästä rumaa olisi saanut millään ohjeella :)

   Poista
 2. Oho, miten kaunista! Tuo Lacy Baktus on tosi hyvä valinta ja taidan mäkin kokeilla joskus, kun on joitakin tämäntapaisia värikkäitä tai kirjavia lankoja odottamassa kaapissa uusia koitoksia varten.

  Nyt on huhtikuun paketin vuoro ja olen jo miettinyt muutamia vaihtoehtoja. Hauskaa tässä ringissä on se, että onnistunko löytämään sellaisia juttuja (lankoja, tekniikoita, malleja jne), jotka olisivat sulle uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lacy Baktus oli juuri sopiva "välityö", mukava tehdä ja valmistui parissa illassa.
   Olet kyllä tähän mennessä onnistunut mainiosti löytämään uusia tuttavuuksia lankarintamalla. Onnistut varmasti yllättämään yhtä hyvin seuraavissakin paketeissa :)

   Poista