maanantai 16. kesäkuuta 2014

Salainen neuleystävä - kesäkuun paketti

Kevään Salainen neuleystävä -kierros on nyt päätöksessään. On taas ollut tosi hauska kevät kun on saanut ainakin kerran kuussa (yleensä kaksi, kaunis kiitos postikorteista!) ihan "oikeaa" postia. Minulla on ollut kyllä erityisen hyvä tuuri kun taas sain ystäväkseni ihmisen joka lähettelee minulle hauskoja, erikoisia ja uusia tuttavuuksia lankojen muodossa. Ystäväkseni paljastui Kaisa. Ja kyllä! Varmasti pidetään yhteyttä ainakin blogien välityksellä. Kävinkin juuri vierailulla :)

Vaan mennäänpä postauksen viralliseen asiaan, eli siihen kesäkuun pakettiin. 
Paketista löytyi kaikenlaista hauskaa kesän varalle.

 - Kaksi kerää Onion merkkistä hamppu-puuvillasekoitetta. Tästä voisi tehdä mukana tulleen ohjeen mukaisen verkkokassin. Iloinen vihreä piristäisi kauppareissuja mukavasti... Ja ohje on niin helppo, että sitä voisi hyvin neuloa vaikka laiturilla.
- Kaksi kerää punaista Savanna lankaa. Puuvilla-pellava-rayon sekoite. Kaksi kerää voisi riittää ilmavaan kesähuiviin. Tai ehkä teen näistä iloisen punaiset sormikkaat syksyä varten.
- Paketissa oli vielä vyyhti vaaleanpunaista Liseta lankaa jossa on pellavaa ja silkkiä. Tämän suhteen pitääkin miettiä vähän tarkemmin mihin tämän käytän. Ehkä ostan muutaman vyyhdin lisää jos (ja kun) löydän sopivan ohjeen. Tässä vaiheessa jää odottelemaan inspiraatiota siihen "ihania lankoja joista pitää joskus tehdä jotain kivaa, mutta ihan juuri nyt ei ehdi" laatikkoon.
- Ja toki paketista löytyi myös kaunis kortti ja pitkä viesti. Nyt tiedän keneltä olen paketteja saanut ja millaisista jutuista ystäväni pitää.
- Oli paketissa myös inspiraatiota kokkaus- ja leivontaharrastukseen, eli Maku -lehti. Tätä ei vielä kotoa löytynytkään, ja heti ensimmäisellä selauksella löytyi ohjeita jotka pitää toteuttaa kesän aikana. Herkullisia grillausohjeita ja säilöntävinkkejä.
- Niin ja olihan paketin mukana levy Fazerin mustikkasuklaatakin. Se vain jostain kumman syystä katosi jonnekin ennen kun ehdin sen kuvaamaan... Eli oli kyllä kerrassaan herkullista.

Kiitos Kaisa tästä ja kaikista aiemmista paketeista!

Olet todellakin onnistunut joka kerta ilahduttamaan ja antamaan uusia ideoita ja inspiraatioita. Kotoa löytyy nyt monta kerää uudenlaisia lankoja odottamassa sopivaa ohjetta (ja ehkä sitä aikaa ja viitseliäisyyttäkin...).

6 kommenttia:

 1. En ihmettele yhtään suklaan katoamista :D. Niin käy itsellekin joskus ;)

  Todella hieno paketti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään ymmärrä mitä sille suklaalle tapahtui...
   Hieno ja inspiroiva paketti. Niinkuin kaikki tällä kierroksella :)

   Poista
 2. mulla on kanssa tapana olla joenkin kiireinen nuiden herkkujen kanssa. pakko olla tai lapset vie käsistä.
  Mukavan paketin oot jälleen kerran saanu. mukava oli kyllä kierros miunkin puolesta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kierrokset on kyllä ihan parhaita. Ja koukuttavia.

   Poista
 3. Hauskaa, että tykkäsit paketista. Oli tarkoitus, että saisit kokeilla jotakin uutta. Olet myös onnistunut tekemään tosi upeita töitä, kuten tuo Koigusta tehty baktuntapainen huivi.

  Oikein mukavaa juhannusta ja pidetään yhteyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusia kokeiluja on nyt kesää varten varastossa vaikka kuinka paljon. Kiitos! Kun vain saisin jostain aikaa keskittyä niihin :) Ehkä sitten kun loma alkaa niin on aikaa enemmän neuloakin...

   Poista