
Pohjat tehdään vaahdottamalla keltuaiset ja valkuaiset erikseen kuohkeaksi ja yhdistämällä varovasti jauhojen ja sitruunankuoren kanssa. Ja tässä siis pohjaa ei suinkaan leikata levyiksi vaan jokainen pohja paistetaan erikseen. Projektia helpottaisi merkittävästi jos olisi useampi samankokoinen kakkuvuoka. Mutta kyllä se nytkin onnistui. Aikaa siinä vain m

Suklaakreemissä on 400g voita, 350g tummaa suklaata, pari kananmunaa ja muutama sata grammaa pölysokeria. Siksi se varmaan onkin niin hyvää. Tosin siis tuosta määrästä kakkuun meni lopulta noin puolet.
Aidossa kakussa ylin kakkupohja päällystetään poltetulla sokerilla ja leikataan sektoreiksi, jotka sitten kauniisti asetellaan kakun päälle. Vielä en ole keksinyt ratkaisua siihen miten tuo kyseinen taikatemppu itse omassa keittiössä tehdään. Joten tällä kertaa kokeilin ongelman ratkaisua kuvassa näkyvällä tavalla. Oli ainakin helpompi leikata kuin kokonaista sokerilevyä. Ja sai leikata sen kokoisen palan kuin halusi. Ehkä vielä keksin miten pinnasta sa

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti