keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Salainen neuleystävä - "välimuistaminen"

Tänään kotiin tultuani pöydällä odotteli kortti Salaiselta neuleystävältäni. Postia on aina kiva saada! Ja varsinkin tällaisia kauniita kortteja ja hauskoja viestejä. Täällä Turussa onkin nyt (jos oikein tunnistin) tämän kyseisen taiteilijan näyttely. Sinne(kin) pitäisi päästä käymään. Mikäs sen mukavampaa piristystä syysiltaan kuin taide-elämykset.

Kortissa kerrottiin shoppailumatkan kuulumisia ja kerrottiin, että paketti tulee lähetettyä viime tipassa. Eipä tuo haittaa. Itse olen lomalla lauantaista alkaen muutaman päivän, joten eipä tuon suhteen mitään kiirettä olekaan. Toinen juttu oli kysymys siitä ottaisinko vastaan leivontaan liittyvän tuotekehittelyhaasteen. Ja siihen vastaus on: Mikäs siinä. Tietysti voisin kaivata vähän enemmän tietoa, että mistä on kyse... Mutta olisipahan taas joku hyvä syy leipoa jotain :) Eli siitä vain haastetta lähettelemään!

3 kommenttia:

  1. Palaan asiaan leipomishaasteen kanssa! Ja työllistin tänään hieman postia.... Nyt sit vaan odotellaan!
    T. Sny

    VastaaPoista
  2. Malttamattomana odotan postia... Mahtaakohan olla perillä kun saavumme syyslomalta tiistaina :)

    VastaaPoista
  3. Paketti oli yrittänyt saapua tänään, mutta ei mahtunut luukusta sisälle... valitettavasti näen paketin siis vasta tiistaina kun nyt ei ole aikaa käydä postissa. Harmi, mutta onpahan mitä odottaa!

    VastaaPoista