perjantai 14. lokakuuta 2011

Arvonta - osallistuhan sinäkin!

Kuten jo aiemmin lupasin, niin järjestän arvonnan 10 000 käynnin kunniaksi. Arvotaan kaksi palkintoa. Ensimmäisen palkinnon voittaja voi valita kumman palkinnon haluaa ja toisen palkinnon voittaja joutuu sitten tyytymään siihen mitä jäi jäljelle. Arvontaan voi osallistua 31.10. asti ja arvonta suoritetaan hetimiten tuon päivän jälkeen.

Arvotaan siis pari "ranteenlämmittimiä", blogin pitäjän tekemät ja materiaalina Novitan 7-veljestä. Väri on todellisuudessa hieman vaaleampi kuin mitä kuvassa näkyy. Kuvassa vain yksi "lämmitin" sillä toinen on vielä puikoilla... Toinen arvottava kohde on Föri -aiheinen tiskirätti. Miettikää kuinka hauskaa vaikka tamperelaisen on pyyhkiä pöytää tällä turkulaisten perinnekulkuneuvolla :) Jos et tiedä mikä on Föri, niin siitä voit lukea lisää täältä.

Arvonnan muotoon otin mallia muilta bloggareilta. Eli:

Arvonnan säännöt:

  • Jokainen voi osallistua vain kerran. Arpojen lukumäärä riippuu sinusta, voit siis osallistua 1-3 arvalla. 
  • Yksi arpa kommentista (muistathan käyttää nimimerkkiä, mikäli sinulla ei ole google-tiliä). Kerro kommentissa mitä kautta blogiini päädyit. Kerro myös kuinka monella arvalla osallistut.
  • Yksi arpa, mikäli olet lukijani. Voit liittyä lukijakseni myös nyt.
  • Yksi arpa, mikäli linkität arvonnan omaan blogiisi tai facebook-profiiliisi. Kuvana voit käyttää tuota tekstitettyä kuvaa. .
Onnea arvontaan! 

    9 kommenttia:

    1. Hei olen mukana kahdella arvalla, sillä olen myös lukijasi. :)
      Ihania päivänjatkoja

      T.Annika
      annika@esajokinen.net
      sähköpostiin yhteydenpidot

      VastaaPoista
    2. Osallistun kolmella arvalla :) Lämmittimet, kiitos :)

      VastaaPoista
    3. Kyä toi Föri tiäretää, Tampereelta on Tuuruus viarailtu teatterissa ja Förillä seilattu erestakas miähen ja tän sisko ja miähensä kans ja hauskaa on ollu! Sitte toi Lapasheijastin: Pirkanmaan Kotityö eli Taito-shopit, varmaa teilä siä Turuski semmottine o? Tuu junal Tampereel, jos ei löyry. Hintaa muistaaksen 9.50 ku mä ostin

      VastaaPoista
    4. Kivaa, että Föri on siellä Tampereellakin tuttu :) Ja kiitos tosta lapasheijastinvinkistä! Pitääkin katsoa löytyykö Turusta... vai pitääkö tosiaan astua junaan.

      VastaaPoista
    5. Mukana kolmella arvalla. Ei ehkä tarvitse selitellä, miten päädyin blogiisi =).

      VastaaPoista
    6. Kolme arpaa! T: Siskos

      VastaaPoista
    7. Mukana ollaan kahdella arvalla! :)

      VastaaPoista
    8. Americana-sixo on mukana myös! Ja varmaan 2:lla ku luen sun blogia tiätty! (Tai jos ois pitäny jotenkin rekisteröityä ni sit vaan 1.)

      VastaaPoista
    9. Ensimmäistä kertaa vierailulla blogissasi, joten osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

      VastaaPoista