sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kesäkurpitsaa grillissä

(Kuva: S.Kärki)
Tämän ruuan tekoon ja ideointiin en juurikaan osallistunut: paketoin kasvikset folioon ja nostin grilliin. Varsinaisena tekijänä kuviakin blogiin toimittanut S.Kärki. Kesäkurpitsa oli mökin kurpitsamaalta muutama minuutti ennen grillaamista poimittua, paprika oli itse kasvatettu ja yrtitkin löytyivät omasta maasta. Tuoretta lähiruokaa siis oli tarjolla grillattujen ribsien lisukkeeksi.

Kesäkurpitsanyytti
2 pientä kesäkurpitsaa
Vihreä paprika
Voita maun mukaan
Suolaa ja pippuria
Tuoreita yrttejä

- Pilko kesäkurpitsa siivuiksi. Pilko paprika pieniksi palasiksi ja hienonna yrtit.
- Laita kesäkurpitsa ja paprika folioon, ripottele päälle yrtit ja mausteet. Lisää muutama nokare voita.
- Kääri paketti kiinni ja nosta grilliin. Kypsentämiseen menee aikaa, mutta kärsivällisyys palkitaan sillä kesäkurpitsat olivat herkullisia kypsyttyään kunnolla.
(Kuva: S.Kärki)

1 kommentti:

  1. Oi, kuulostaa hyvälle vaikken hirveä kurpitsan ystävä olekkaan mutta silti tuo varmasti menisi :)

    VastaaPoista