maanantai 12. marraskuuta 2012

Salainen neuleystävä - marraskuun paketti

Marraskuun paketti
Marraskuun teemana Salaisessa neuleystävässä on piristystä illan hämäryyteen ja tämä paketti kyllä todellakin piristi marraskuista päivää. Paketista löytyi:

- Geisha dark patukka. Tumma suklaa on aina paikallaan ja voi olla ettei suklaa kovin pitkään kaapissa odottele.
- Kardemummaa kuluu jouluisiin leivonnaisiin. Ja tietysti pullaan. Jota ehkä pitäisikin taas joku ilta tehdä...
- Iloinen kortti ja hauska viesti.
- Sain ensimmäisen paketin tarvikerasiaan täytteeksi silmukkamerkkejä. Olen vähitellen oppinut käyttämään silmukkamerkkejä ja nämä vaikuttavat erittäin toimivilta.
- Luonnon valkoinen ja tumman ruskea (ihanat värit muuten, eivät pääse kuvassa oikeuksiinsa) vyyhti kotimaista villalankaa. Näistä voisi tulla vaikka lapaset tai ihanan lämpimät sukat.

Eli kiitos sinulle ystäväni! Ihania ja piristäviä asioita olit taas lähettänyt. Kun vain ehtisin tarttumaan uusiin neuleisiin ja käyttämään sinulta saatuja lankoja... No, ehkä viimeistään joulun jälkeen :)

3 kommenttia:

 1. Tulihan se paketti vihdoin sinne asti, taitaa Kusti polkea vähän hitaasti ;) Kyllä noista vyyhdeistä tulee varmaan lapaset ja sukatkin, tosin ei sit enää mitkään pitkävartiset, mutta kuitenkin. Kyllä me ihmiset nähdään näköjään värit eri tavalla, heh. Mulle toi on musta, toki se on luonnonmusta eikä siten mikään sysimusta vaan taittaa vähän ruskeaan. Ymmärrän kyllä jos et ehdi näin joulun alla lähettämistäni langoista mitään tehdä, itsellä vähän sama juttu, muita kiireitä. Mäkin oon ajatellut, että joulun jälkeen on sit aikaa itselle ja omille neuleille :) Hyvää marraskuun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Saapumisilmoitusten saapuminen näyttää kestävän tosi pitkään. Mutta perille tuli kuitenkin.
  Täytyy myöntää, että itsekin pohdin onko langan väri musta vai ruskea. Eri valossa ainakin ihan eri värinen :) Kaunis joka tapauksessa ja kovasti tekisi mieli siitä lapasia aloittaa...

  VastaaPoista
 3. Joillakin paikkakunnilla kestää tosiaan postin tulo hirmu kauan, mitä lie panttaavat. Yhdelle toisellekin ystävälleni paketin meno kestää jopa viikon ja mä aina ehdin huolestua... Mustaa se virallisesti on, mutta jossain valossa näyttää tosiaan ruskeaan menevältä. Alota alota lapasia ;D

  VastaaPoista