lauantai 22. joulukuuta 2012

Salainen neuleystävä - joulukuun paketti

Nyt on sitten tämän syksyn neuleystäväkierros päättynyt. Minun salaisena ystävänäni toimi Susi. Hänen blogiinsa pääset tutustumaan klikkaamalla tästä. Paketit ovat olleet kaikki aivan mahtavia ja juuri minulle sopivia. Kiitos :) Kierroksen kruunasi joulukuun paketti:

- Kolme kerää teeteen Pallas lankaa. Kaksi punaista ja yksi harmaa. Nämä päätyvät varmasti käyttöön. Heti kun vain ehtisi miettimään että mihin... ja tekemäänkin jotain. Ohuet sukat niistä voisi tehdä. Tai lapaset.
- Iso laatikollinen Fazerminttejä. Nam.
- Piparkakku-ukko koristeet pääsivät heti piristämään ja tuomaan joulun tuntua kotiin.
- Paketillinen erilaisia pikakahvijauheita. Nämähän voisi vaikka viedä vuoden alussa töihin.Ensimmäinen pussi meni kyllä jo kun piti tehdä jäädykkeen täyte ja tavallinen pikakahvijauhe oli kaikki lopussa. Juuri sopivasti sain paketin haettua siis ;)
- Joulukortti ja kiva viesti.
- Ja sokerina pohjalla aivan ihanat punaiset lapaset! Varsissa on kaunis palmikko/pitsineule ja koko on juuri oikea. Menen maanantaina kuuntelemaan joulurauhaa Turun Vanhalle Suurtorille ja punaiset "joululapaset" pääsevät tietysti mukaan.

Kiitos syksystä ja oikein mahtavaa joulua Susille ja tietysti kaikille muillekin!

P.s. Toinen ruskea sormikas on valmis ja toisessa sain juuri peukalokiilan tehtyä. Kyllä ne joskus vielä valmistuvat...

2 kommenttia:

  1. Ai miten ihanaa, että se paketti ehti perille ennen joulua! Mua niin jännitti et miten käy... Kiva kun paketti oli mieluinen :) Piparikoristeet on yhden tutun tekemät, itse en siis ole niitä tehnyt. Hyvä kun lapaset olivat sopivat. Sinulle on ollut ilo lähettää paketteja. Oikein ihanaa joulun aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Veikeät piparkakkukoristeet. Ja nuo lapaset ehdottomasti kaikkialle näytille. Ovat kauniit.
    Hyvä, että paketti joutui jouluksi :)

    VastaaPoista