sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Neulatyyny

Kaikista käsityöprojekteista huolimatta en ole koskaan omistanut kunnon neulatyynyä. Eikä sille aiemmin ole varsinaisesti tarvetta ollutkaan, joskin neulat olivat aina kadoksissa ja "jossain muualla" silloin kuin niitä olisi tarvinnut. Nypläysharrastuksessa neulatyyny on kuitenkin kätevä. Varsinkin jos se on kivan näköinen ja sellainen, jonka saa kätevästi kiinni nypläystyynyyn.

Kukkaneulatyyny
Tein lopulta kaksi neulatyynyä: yhden ison ja yhden pienen. Kankaana molemmissa neulatyynyissä Finlaysonin pupumaastokuviokangas. Kukkatyynyyn sain idean täältä ja isompi tyyny muotoitui ommellessa. Isompaan tyynyyn ompelin myös kiinnityslenkin josta sen voi laittaa vaikka nuppineulalla kiinni nypläystyynyyn tai ripustaa narun pätkällä ompelulaatikon reunaan.

Pupuneulatyyny
Kukkaan olen erityisen tyytyväinen ja se onkin saanut kunniapaikan nypläystyynystä. Isompi tyyny odottelee vielä käyttöään. Ehkä laitan siihen pystyyn loput nuppineulat sekä kaikki eri kokoiset ja malliset silmäneulat. Josko ne sitten löytyisivät kun tyynykin on niin iso ettei sitä heti voi hukata...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti