maanantai 2. joulukuuta 2013

Piparimuottikoristeet

Löysin kuvia tällä idealla toteutetuista joulukoristeista Pinterestissä ja koska oma kuusi tulee kaipaamaan koristeita piti tätä ideaa sitten kokeilla. Edulliset muottisetit löysin Tigeristä, valmiit ripustuslenkit Ikeasta ja paperit omista varastoista. Toki muotteihin voi myös porata reiän ja pujottaa ripustusnarun sitä kautta. Tämä ratkaisu vain vaikutti helpommalta... seuraavalla kerralla ehkä ulkonäköseikkoihinkin nojaten yritän itsekin sitä poraamisvaihetta.

Piparimuottikoristeet
Piparimuotteja
Paperia, pahvia, valokuvia ja muuta muottiin soveltuvaa
Liimaa
Ripustuslenkkejä tai narua

- Valitse muottiin tuleva paperi tai pahvi. Itse taitoin paperin kaksikerroin ja liimasin yhteen, jotta koristeen nurjallakin puolella on kauniita kuvioita.
- Liimaa muotit (esimerkiksi askarteluliimalla) kiinni paperiin ja anna kuivua. Leikkaa varovasti muotin reunoja pitkin ylimääräiset paperit pois. Käyttämäni liima kestää varmaankin yhden joulun ja jos ei pidempään pysy ehjinä niin sitten onkin hyvä syy etsiä uudet muottipaperit tai vaikka valokuvat ja tehdä uusitut koristeet seuraavaksi jouluksi.

2 kommenttia:

  1. tosi kiva idea :)

    -SNY21-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Ja lopulta aika helppo toteuttaakin. Jäin pohtimaan pitäisikö muotteja hankkia lisää ja tehdä näitä vaikka lahjapakettien koristeeksikin...

      Poista