maanantai 14. huhtikuuta 2014

Salainen neuleystävä - huhtikuun paketti

Salainen neuleystävä on kyllä kerta kaikkisen piristävä harrastus. Ensin saa miettiä mitä kaikkea käärii uudelle ystävälle pakettiin ja sen jälkeen jännittää mitä omasta paketista löytyy. Minua odottelikin iloinen yllätys pakettiautomaatissa kun sinne lauantaina ehdin. Tällä kertaa siis huhtikuun paketti ja teemalla "taikapallo". Aikas hienon taikapallon sainkin, sisältä löytyi:


-Pussillinen pääsiäiskaramelleja. Vaikka kuvassa näkyykin vain pupun korvat niin pussi on avaamaton. Yritän säästää pääsiäiseen asti...
- Sydämen mallinen laukkukoukku. Nämä ovat hauskoja ja tarpeellisia! Nyt näitä on kaksi, eli ei aina tarvitse miettiä minkä laukun pohjalle se ainokainen unohtui. Tämä pääsee siis varmasti käyttöön.
- Pari kivaa nappia ja silmukkamerkkiä.
- Paketillinen applelsiini-kookosteetä. Uusi maku minulle, mutta vaikuttaa hauskalta ja piristävältä. Tämä meneekin työpaikalle kartuttamaan hedelmähauduke- ja yrttiteevalikoimaani.
- Kortti ja mukava viesti.
- Kaksi vyyhtiä BC Garnin silkki-villalankaa kauniissa vaaleassa sävyssä. Kyllähän tästä tosiaan jotain muutakin voisi tehdä, mutta paketin mukana tullut "Tuomi" -huivin ohje taitaa päästä kokeiluun kunhan saan jonkun vanhan työn alta pois. Tuo väri ja lanka kun sopii pitsihuiviin mainiosti ja viimeaikoina olen tehnyt vain kolmiohuiveja. Nyt siis suorakaide kokeiluun!


Kiitos taas kerran! 
Ihanan keväinen ja pääsiäishenkinen paketti. 

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinhän se on. Mielenkiinnolla odotan mitä toukokuu tuo tulleessaan.

   Poista
 2. Mukavaa, että tykkäsit taikapallosta. Teerasia oli tällä kertaa haasteellinen. Kiersin ison marketin teehyllyjä pitkin ja tutkiskelin, mitä mukavaa oli tarjolla. Sitten oli melko iso työ keriä teepaketti ja namupussi yhteen :-)

  Kerro sitten, miltä tämä lanka vaikuttaa. Ihanantuntuinen se onkin ja väri on aivan keväinen.

  Oikein mukavaa pääsiäistä, toivottaa SNYsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee on muuten tosi hyvää, oikein appelsiinista. Tulee vähän perinteinen Jaffa mieleen :)
   Yksi huivi pitäisi vielä saada alta pois, mutta sitten ehkä saisin aloittaa uuden tuosta kauniista vihreästä...

   Poista
 3. Noi clipperin teet on tosi ihania. Muutenkin tosi ihanan paketin olet saanut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta taisi parhaimmillaan löytyä 8 tai 9 erilaista Clipperin yritti/hedelmäteetä :) Eli ihania ovat ja suurkulutuksesta huolimatta tuo appelsiini oli ihan uusi tuttavuus.

   Poista
 4. Hieno kokonaisuus, Taikapallosi! Laukkukoukku on mahtavaa apuväine, siinä voi pitää myös käsityöpussukkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta niinpä voikin! Pussukka on välillä pyörinyt ties missä kun en ole tiennyt mihin laitan. Ehkä tämä punainen sydän päätyykin tärkeään tehtävään kannattelemaan käsitöitä...

   Poista