sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kukkakaalisalaatti

Erinomainen ja helppo lisäke monenlaisille ruokalajeille. Sopii mainiosti esimerkiksi grillikaudella syötäväksi.

Kukkakaalisalaatti
2 pientä kukkakaalia
1-2 valkosipulin kynttä
Oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
Lehtipersiljaa
Suolaa
Pippuria

- Purista valkosipuli murskaksi. Purista sitruunasta mehu.
- Lisää sitruunamehun joukkoon valkosipuli, suola ja pippuri.
- Pese kukkakaalit tarvittaessa ja pilko suupalan kokoisiksi palasiksi.
- Hienonna persilja.
- Laita kukkakaali kulhoon ja kaada päälle maustettu sitruunamehu. Lisää loraus oliiviöljyä sekä hienonnettu lehtipersilja ja sekoita hyvin. Nosta jääkaappiin maustumaan ainakin pariksi tunniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti