sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Pitsineulehuivi "Tuomi"Aina välillä pitkällisetkin projektit valmistuvat. Tällä kertaa valmistui keväällä aloitettu pitsineulehuivi. Langat sain salaiselta neuleystävältäni huhtikuun taikapallosta. Lankana siis aivan ihanan pehmeä (ja hennosti kiiltävä) silkki-villalanka tuollaisessa keväisen vihreässä sävyssä. Kuvassa langan väri ei oikein pääse oikeuksiinsa, joten sitä voi käydä katselemassa vaikka valmistajan sivuilta, eli täältä.

Huivi on noin 30cm leveä ja vähän yli 2m pitkä, eli mallikertoja sai neuloa varsin monta... Mukavasti neule kuitenkin eteni (aina silloin kun sitä muiden neuleiden välissä tein) ja olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka reunoja en osannutkaan pingottaa kovin kauniisti. Ohje löytyy mm. Ravelrystä nimellä Tuomi.2 kommenttia:

  1. Oho, tämä on oikein kaunis huivi! Ota sitten uusi kuva, kun on riittävästi luonnonvaloa. Hienoa, että sait SNY-langat käytettyä. Tilanteeni on vähän toisenlainen :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aika monta lankakerää SNY paketeista ja muualtakin vielä odottaa pääsyä puikoilleni... Liian paljon lankoja, liian vähän aikaa :)

      Poista