perjantai 26. joulukuuta 2014

Jogurttikonvehdit

Näistä tuli varsin herkullisia, mutta rakenteen ollessa lähinnä pehmeän marmeladimakeisen luokkaa on niiden syöminen hieman hankalaa. Sopivat kyllä mainiosti jälkiruuaksi tai kahvin kanssa.  Ohje löytyi täältä.

Jogurttikonvehdit (n. 40 kpl)
150 g marjoja (mustikoita)
1 rkl vettä
0,5 dl sokeria
5 liivatelehteä
3 dl maustamatonta jogurttia
100 g valkosuklaata

- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
- Mittaa marjat, vesi ja sokeri kattilaan. Kiehauta ja sekoita niin, että marjat pehmenevät. Lisää kuumaan marjaseokseen liivatteet ja sekoita sitten jogurtin joukkoon.
- Sulata valkosuklaa ja lisää vielä jogurttiseoksen joukkoon.
- Kaada tai lusikoi valmista jogurttiseosta konvehtimuotteihin ja anna jähmettyä jääkaapissa noin 5 tuntia tai seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti