torstai 26. maaliskuuta 2015

Pääkallokirjoneulekämmekkäät

Olisi kai tuohon otsikoksi voinut jotain muutakin kirjoittaa, mutta siitähän tässä on kyse. On kämmekkäät joissa on pääkalloja jotka on toteutettu kirjoneuleella. Sain langat ja idean näihin salaiselta neuleystävältäni - hän ehdotti lankoja käytettäväksi kämmekkäisiin ja saisin kuulemma itse suunnitella kuvion. Kiitos langoista ja haasteista!

No, etsin netin syövereistä ideoita ja sieltä löysin tuon pääkallokuvioinnin jota oli pakko päästä kokeilemaan. Malli oli aika helppo vaikka tuo lankojen kuljettaminen työn takapuolella onkin ihan liian hankalaa. Kirjoneuleita kun en juurikaan ole harrastanut joten jälkikin on sen mukaista. Pääkallot kuitenkin erottuvat ja villa lämmittää mukavasti, eli päästiin taas sinne positiivisen kokemuksen puolelle :)

8 kommenttia:

 1. Hienot! Tosi kiva kun kokeilit. Lupaan ei enää kirjoneuleita. Salainen neuleystäväsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva kokeilla kirjoneuletta! Kiitos siis haastamisesta. Ja näin pienen työn voisin vielä joskus toistelin tehdä. Ihan heti en ala villapaitaa tällä tekniikalla kuitenkaan tekemään :)

   Poista
 2. Mhatava toteutus vastaväriteemasta! Kirjoneule on yksinkertaista ja tekeminen tasoittaa käsialan, rohkeasti vain jatkamaan! Sidon joka kolmannen silmukan kohdalla kietaisemalla langat toisiinsa, tämä on helpottanut lankajuoksujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta ja vinkeistä. Kyllä minä varmaan taas jossain vaiheessa uskaltaudun kirjneuleita harjoittelemaan :)

   Poista