Kuva: S.Kärki |
Piparminttufudge
400g valkosuklaata
397g kondensoitua maitoa (1 purkki)
Piparminttuaromia
Punaista koristelugeeliä
- Paloittele valkosuklaa mikron kestävään kulhoon. Kaada päälle kondensoitu maito. Kuumenna seosta mikrossa noin 10 sekunnin pätkissä välillä sekoittaen, kunnes seos on tasainen.
- Lisää joukkoon muutama tippa (maistele ja lisää sen verran kuin haluat, itse taisin lopulta lisätä pari teelusikallista) piparminttuaromia.
- Levitä seos leivinpaperin päälle ja pursota pinnalle punaista koristelugeeliä.
Tee cocktailtikulla pyörteitä koristelun pintaan.
- Laita fudge pariksi tunniksi jääkaappiin. Irrota päälimmäinen leivinpaperi ja leikkaa fudgelevy paloiksi terävällä veitsellä. Kannattaa odottaa leikkausta reilusti enemmänkin kuin se 2 tuntia. Itse sain leikattua levyä paremmin seuraavana päivänä levyn oltua jääkaapissa lähes vuorokauden.
- Laita fudge pariksi tunniksi jääkaappiin. Irrota päälimmäinen leivinpaperi ja leikkaa fudgelevy paloiksi terävällä veitsellä. Kannattaa odottaa leikkausta reilusti enemmänkin kuin se 2 tuntia. Itse sain leikattua levyä paremmin seuraavana päivänä levyn oltua jääkaapissa lähes vuorokauden.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti