tiistai 25. tammikuuta 2011

Naamakirjan käsityöhaaste

Lähdin sitten mukaan tällaiseen:
Osallistun luovuuteen kannustavaan (käsityö)haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin 5 ensimmäiselle kommentoijalle. Sitten teidän täytyy luvata kopioida tämä omaan päivityksekseenne ja luvata samoin. Siis tavara/lahja/(jotain muuta hauskaa ja mielenkiintoista) tehdään itse & toimitetaan vuoden 2011 aikana, myös postitse. Lähdetkö mukaan?
Olen siis luvannut viidelle kommentoijalle jotain. Vielä ei ole itsellekään kirkastunut, että mitä tuo toimitettava "juttu" on. Varmaankin vähän eri asioita eri henkilöille. Osalle voisi ehkä leipoa jotain kivaa... tai sitten vaikka virkata. Ideoita kyllä jo on. Ostin vähän aikaa sitten kirjan amigurumeista ja ajattelin niitä tässä keväällä kokeilla. Josko virkkaustaidot olisivat sen verran kehittyneet, että hassujen pikku otusten tekeminen onnistuisi. Katsellaan. Ensin pitäisi kyllä tehdä loppuun kaksi tilaustyötä ja yksi kesken jäänyt pikkulapsen villatakki... Mutta kun uusia ideoita tulee nopeammin kuin ehdin vanhoja toteuttamaan! Perjantaina ilmeistyi uusin Novita -lehtikin ja siitä voisi jotain ehkä toteuttaa.  
Niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa... vai miten se nyt meni?

2 kommenttia:

  1. Sama haaste mietityttää minua. Joitain ideoita on jo, mutta katsotaan sitten, mitä mä loppujen lopuksi toteutan. Eihän sen ole pakko olla mikään iso juttu. Onneksi on koko vuosi aikaa, mutta en aio silti unohtaa haastetta =).

    VastaaPoista
  2. Kivaa tässä haasteessa on se, että voi antaa kivoja pikkujuttuja kavereille. Ja toisaalta saa jotain myös itsekin :)

    VastaaPoista