torstai 6. tammikuuta 2011

Pitsineuletta ja säärystimet

Lähikuva pitsineuleesta

Ostin joskus vuosi sitten Tallinnasta liukuvärjättyjä villalankoja. Yhden vyyhdin puna-mustaa ja yhden musta-harmaata. Punasävyisestä aloitin jossain vaiheessa jo virkkaamaan huivia (joka ei varmaan koskaan tule valmiiksi...) ja harmasta päädyin tekemään itselleni säärystimet. Nyt on ollut niin kylmiä ilmoja, että hameen kanssa kulkiessa lämpimät villavarusteet ovat tarpeen. Ajatuksena oli siis tehdä sellaiset polven yli menevät säärystimet. Tuli niistä melkein tarpeeksi pitkät... ylhäällä eivät kyllä kunnolla pysy kävellessä, mutta eiköhän niitä silti tule käytettyä.

Ohjeena käytin hiukan muokaten Novitan sivuilta löytynyttä polvenylisukkien ohjetta. Pituuden määrittelin kokeilemalla. Pitsineulekuvio löytyi myös Novitan sivuilta. Sen verran helppo ohje, että minäkin selvisin melkein koko projektista ilman suuria virheitä. Kiva olisi tuosta jonkunlainen huivikin väsätä. Katsotaan onnistuuko. Kuvan lisään ihan kohtapian kunhan saan otettua.

Edit: Kuvat lisätty. En saanut mitenkään järkevää kuvaa säärystimistä käytössä. Tuosta saa ehkä jonkun kuvan siitä millaisesta vaatekappaleesta on kyse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti