perjantai 14. lokakuuta 2011

Salainen leivontaystävä - lokakuun paketti

Sain tänään viestin ihanalta vara-emoltamme, että pakettini olisi jo haettavissa. Ja pitihän se sitten heti kotimatkalla käydä hakemassa! Tällä kertaa paketista löytyi taas monenlaisia herkkuja:

- Grahamjauhoja ja vinkki jauhopussin kyljestä löytyvästä hyvän oloisesta omenapiirakkaohjeesta. En itse asiassa olekaan grahamjauhoja käyttänyt makeissa leivonnaisissa... Pitäisi varmaan :)
- Fariinisokeria, jota tarvitaan vaika mihin herkkuihin. Edellinen pussi onkin jo ihan lopussa (ja kivikovaa).
- Kanelia jota itse asiassa piti juuri ostaa. Kiitos, osaat vissiin lukea ajatuksia Ystäväni!
- Luomu basilikaa. Kiva nähdä, että SantaMarialtakin löytyy luomumausteita. Pitää ostaa itsekin kun seuraavan kerran jotain maustetta pitää hankkia.
- Kookosmaitoa, jota voi tietysti käyttää ihan perinteisesti wokkailuun tms. mutta kortissa oli vihje, että voisi tehdä vaikka itämaishenkisen suolaisen piirakan. Hauska ajatus.
- Tikka masala maustettua tonnikalaa. Enpä ole maistanutkaan. Ja sopisi hyvin kookosmaidon kanssa piirakan täytteeksi.
- Kapriksia. Näitä käytän tosi harvoin. Joka ei tarkoita sitä että en pitäisi niistä... ei vain tule käytettyä. Nyt kun niitä kaapissa on, niin pitää ottaa asiaksi käyttää johonkin. Vaikka pastakastikkeeseen tai salaatin höysteeksi.
- Vaniljakastikeaineksia. Omenakaudella on hyvä olla varastossa. Jos vaikka tulee leivonta- tai jälkiruokainspiraatio.
- Valkoinen karhu teetä. Huikean tuoksuista valkoista teetä, jonka nimestä tuli heti mieleen tosi hyvä Valkoinen karhu maustekakku jota olen usein tehnyt. Pitäisi ehkä taas leipoa ja nauttia karhuista yhdessä.
- Vaaleanpunainen ruusu. Tätä hetken jouduin tutkiskelemaan ennen kuin keksin mistä on kyse. Ruusuhan on siis kauppakassi, jonka voi heittää laukun pohjalle ja käytön jälkeen se pakataan takaisin ruusun muotoonsa. Hauska ja hyödyllinen kapine.
- Kaunis kortti ja kiva viesti. Viestissä tuli jo aiemmin mainitut vihjaukset piirakoista ja tietysti se mitä on jo pitkään odoteltu. Eli paljastus kuka se minun Salainen ystäväni oikein onkaan.

Kiitos siis Nina! Olet ollut tosi kiva salainen ystävä. Paketteja on aina ollut kiva avata ja miettiä, että mitä kaikkea kivaa aineksista saisi aikaiseksi. Sinulla ei, ainakaan vielä, ole blogia. Mutta eipä tuo haittaa. Kiva on ollut tutustua näin pakettien ja viestien välitykselläkin!

3 kommenttia:

  1. Olitpas saanut kivan paketin! Muuten, kun fariinisokeripussiin laittaa muutaman tipan vettä, se on taas kuin uusi ;) Grahamjauhoja käytän itse paljon leivonnassa, niistä saa kivasti makua ja koostumusta kun ei ole pelkkää vehnää.

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Iloista lauantai iltaa. Kiva kuulla että olet tykännyt paketeistasi. Niitä on ollut kyllä super kiva miettiä ja kasata.
    Olen usein piipahtanut blogissasi tutkailemassa mitä kaikkea kivaa olet puuhaillut. Kurpitsa lyhtysi on tosi kiva ja tein itsellekin sen tyylisen.
    Vielä jonain päivänä minullakin on oma blogi, yrittäjän ja kahden harrastavan lapsen äidin arki vain tuppaa olemaan hieman kiireistä.

    Iloista syksyn jatkoa!!

    Terkuin. Nina Slysi kierroksella 16

    VastaaPoista
  3. Tosiaan, kyllähän sen fariinisokerin saa uudelleen pehmeäksi.. jos muistaa tehdä sen ajoissa. Minulla vaan kun tuntuu käyvän aina niin, että pussi on jäänyt vähän auki eikä sitä huomaa ajoissa ja yritäpä sitten leipoa kivikovasta fariinisokerista :)

    Kiitos Nina kivoista paketeista! Ja hauska kuulla, että olet saanut ideoita blogistani.

    VastaaPoista