keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Teejoulukalenteri

Sain tänään hieman kuhmuraisen paketin ystävältäni ja ihmettelin mitä sieltä oikein paljastuu. No, ystävähän oli muistanut joskus tammikuussa olleen "naamakirjan käsityöhaasteen" ja postitti minulle siis itse tekemänsä ihanan joulukalenterin. Tällaista kalenteria minä oikeastaan kaipasinkin! Teetä tulee juotua joka tapauksessa melkein joka päivä ja nyt pääsen testailemaan monenlaisia ihania teelaatuja joulua odotellessa. Kiitos siis "Hapsulille" hiukan erilaisesta joulukalenterista. Saatanpa jopa varastaa idean tulevaa joulua ajatellen ;)


Pitää ehkä itsekin aktivoitua sen naamakirjan haasteen suhteen. Yhden käsityön olen jo tehnyt ja toimittanut. Nyt äkkiä niiden muiden kimppuun...

3 kommenttia:

  1. Mie sain tänään samanlaisen, mutta kuusen muotoisen :)

    Mikäs tuo naamakirjan käsityöhaaste on ? :)

    VastaaPoista
  2. Sun kalenterista taisi unohtua ripustuslenkki, mutta et näköjään sitä tarvitsekaan!

    VastaaPoista
  3. Ripustuslenkin puute ei haittaa pätkääkään. Sain kalenterin ripustettua keittiön seinälle valopyykkipojista (jotka tyhjensin eilen odottamaan joulukalentereita ja kortteja ja muuta jouluista...).

    Naamakirjan käsityöhaaste oli joskus alkuvuodesta. Klikkaa tuosta tekstistä kohtaa "naamakirjan käsityöhaasteen" niin löydät vähän lisätietoa.

    VastaaPoista