keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Salainen neuleystävä - syyskuun paketti

Näitä salaisia ystäviä ja ilahduttavia paketteja kulkee nyt syksyllä paljon pitkin Suomea. Itse olen mukana neule- ja leivontaystävissä ja Übermarttailen Salaista marttaystävää (lisätietoa kierroksista voi klikkailla nimistä). Tänään sain hakea yhden paketin postista työpäivän jälkeen. Paketti on nyt avattu ja Salaiselta neuleystävältäni sain tällaisia syksyn värisiä ihanuuksia:

- Kaunis kortti Tabermannin runolla ja ystäväni kirjoittamalla mukavalla viestillä.
- Kolme kerää Maija -lankaa. Yksi tummempi ja kaksi vaaleamman vihreää kerää. Näistä taitaa tulla sukat... sellaiset pikkulapsen sukat ainakin. Olin nimittäin juuri pohtimassa pitäisikö ostaa uutta lankaa, että saan tehtyä kummilapselle syksyä varten liukuestevillasukat. No eipä tarvitse :)
- Kaksi Da-Capo patukkaa. Nam.
- Paketti nenäliinoja. Näille on varmasti (valitettavasti) tarvetta syksyn mittaan.
- Iloisen oransseja tuikkukynttilöitä. Näissä taitaa olla joku hauska tuoksukin, joskin en ihan tunnista mikä on kyseessä.
- Rasia neulonnan pikkutarvikkeille. Tälle on todellakin tarvetta! Silmukkamerkit, neulat ja yksittäiset napit on aina hukassa. Jos nyt saisin kerättyä ne kaikki yhteen paikkaan niin ehkä ne jopa löytyisivät silloin kun niille on tarvetta.
- Ceylon teetä. Tämä teepaketti lähtee huomenna aamusta työpaikalle. Kotona juon lähinnä irtoteetä, mutta töissä teepusseja kuluu päivittäin ja sieltä olikin teet jo melkein lopussa. 

Eli kiitos Salainen neuleystäväni! Kerrassaan ilahduttava paketti.

7 kommenttia:

 1. Ainakin lankojen värit vaikuttavat kovin "johannamaisilta"!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun pidit paketista :) Kynttilöiden tuoksu on "mehukas appelsiini" ja tykkäsin itse ainakin tuoksusta, ei ollut liian voimakas vaan sellainen raikas. Nenäliinat oli mielestäni kätevät kun on pieniä paketteja niin mahtuvat hyvin vaikka käsilaukkuun mukaan :) Toivottavasti niitä ei nyt kuitenkaan urakalla tarvita ;) Mukavaa loppuviikkoa ystäväni!

  VastaaPoista
 3. Kiva paketti ja nessut on kyllä syksyllä tarpeen. Harvempi ilman niitä toimeen tulee.
  Iloista syksyä sinulle ja toivonpa nyt kumminkin, etten kovaa nuhaa saa :)

  VastaaPoista
 4. Langat on hyvinkin minun värisiäni ja pääsivät heti illalla käyttöönkin. Appelsiinihan se tuoksu tosiaan oli, raikas ja samalla kertaa makea, mutta ei tosiaan liian voimakas. Kiitos tarkennuksesta SNY :)

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä vaan tarkennuksesta ;) Kiva kun langoille oli tarvetta :) Nyt pitäisi alkaa jo vähän hahmotella seuraavaa pakettia, kaikessa rauhassa...

  VastaaPoista