perjantai 7. joulukuuta 2012

Wingspan -huivi


Tämä huivi löytyy tosi monesta neulontablogista ja lopulta päätin itsekin sellaisen tehdä. Ohje on helppo ja huivi valmistuikin parissa illassa. Huivi on hauskan mallinen ja liukuvärjätty lanka sopi malliin hyvin. Hiukan hankalan mallinen huivi on... Kaulan ympäri kiedottuna toimii hyvin ja ehkä se hartioidenkin lämmittämiseen käy kun käyttää apuna vaikka rintaneulaa.

Ohje siis Ravelrystä eli täältä. Löytyy myös suomeksi käännettynä. Lankana reilu vuosi sitten Salaiselta neuleystävältä saatu Marks & Kattens:n Fame Rand.Nyt kun vielä pääsisi käyttämään tämän syksyn neuleystävältä saatuja lankoja... lokakuun paketissa ollut ruskea alpakka on jo päässyt puikoille. Katsotaan koska saan jotain valmistakin aikaiseksi.

5 kommenttia:

 1. Ahaa, käsineet siis valmistumassa :) Tänne olikin tullut monta päivitystä, en oo pariin päivään tänne ehtinyt kurkkia. Vielä ei ole joulukuun paketti valmis, että tikuttele ihan rauhassa alpakkaa ;) Oikein rentouttavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Käsineet tosiaan puikoilla. Mutta muutama joululahjaidea ja muukin juttu vielä odottaa toteutumistaan... Että saa nähdä saanko käsineitä valmiiksi ennen joulua. Innolla odottelen viimeistä pakettia. Ja tietoa siitä kuka SNY oikein tällä kertaa on :)

  VastaaPoista
 3. Sama vika täällä...kiirettä pitää eikä itelle ehdi juurikaan neuloa, mutta jouluna saa sit rentoutua ja ajatella vaan itseään :) Vika paketti on vielä vähän kesken kiireiden takia, mutta eiköhän se muutaman päivän sisällä valmistu ;)
  Niin kohtahan se salaisuus paljastuu, toitottavasti sulla ei ole mitään aavistusta mistään vaan oon saanut salaisuuden pidettyä viimeiseen asti :)

  VastaaPoista
 4. No täytyy kyllä myöntää ettei ole harmainta aavistustakaan kuka olet. Tosin olen ihan tarkoituksella ollut asiaa miettimättäkin :)
  Ekasta sormikkaasta on jo etusormikin tehtynä. Ehkä ne vielä joskus valmistuvat...

  VastaaPoista
 5. Hihii! No hyvä juttu! Kohtahan se kuitenkin paljastuu. No sormikkaathan on sitten jo pitkällä :)

  VastaaPoista