perjantai 15. helmikuuta 2013

SNY inventaario - helmikuu

Tein syksyllä Salainen leivontaystävä -kierroksella näitä inventaarioita ja nyt niitä tehdään Salaisessa neuleystävässäkin. Hauskahan näitä on tehdä. Tulee itsekin selvitettyä, että mitä kaikkea sitä kaappien kätköistä oikeastaan löytyykään. Ensimmäisessä inventaariossa puikot ja koukut. Tässä on siis mukana niin pyöröt-, suorat kuin bambupuikot sekä erinäiset virkkuukoukut. Pari paria on kyllä keskeneräisissä töissä... eivätkä kuvaan ehtineet helmikuun paketista saamani hienot hiilikuitupuikotkaan saati tänään nypläystä varten ostetut minikokoiset virkuukoukut (koot 1 ja 0,6).


Tässä listaus siitä mitä kaikkea löytyy (joku pari jäi ehkä löytymättä...). Ja kuten huomaatte niin toistoa on, koon 3 sukkapuikkoja näyttäisi olevan yhteensä 5 settiä. Johtuneeko siitä, että en koskaan löydä juuri niitä puikkoja joita tarvitsen tai siitä, että on usein monta työtä kesken... No, joka tapauksessa tässä nyt ne puikot ja koukut jotka tätä inventaariokuvaa varten löysin.

Suorat puikot
Bambupuikot nro 3,5; 4; 5; 6; 7 ja 8
Metallipuikot nro 2,5; 4,5; 5; 6 ja 9
Muovipuikot nro 12
Muut puiset, isoäidiltä saadut noin kokoa 5 

Sukkapuikot
Bambupuikot nro 2,5; 3 (2 settiä); 3,5; 4 ja 5
Knit Pron puupuikot nro 2,5 ja 3
Koivupuiset puikot nro 3,25
Hiilikuitupuikot nro 3
Metallipuikot nro 2,5; 3 (2 settiä); 5 ja 10

Pyöröpuikot
Bambupuikot nro 3,5; 5 (2kpl)
Knit Pron vaihdettavilla kaapeleilla nro 4,5 sekä 60cm ja 80cm kaapelit
Metallipuikot nro 2,5; 3; 3,5 ja 10

Virkkuukoukut
Nro 0,6; 1; 2 (2kpl); 2,5; 3; 4; 4,5; 6; 6,5; 8 ja 10

5 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt päivittää omat koukut ja puikot Ravelryyn, mutta en ole vielä edes aloittanut. Ja niitä tulee ostettua koko ajan lisää, kun aina joku setti on väärässä paikassa ja tarve on aina tietty akuutti.

  VastaaPoista
 2. Yllättävän paljon näitä on kerääntynyt... Ja ihan hyvä joskus käydä nämä läpi. Jos vaikka muistaisi paremmin mitä omistaa eikä ainakaan hankkisi enempää kolmosen sukkapuikkoja. Paitsi ehkä uusista materiaaleista :)

  VastaaPoista
 3. On sinullekkin kertynyt puikko poikineen. Minä epäilen vahvasti, että minun puikot menevät piiloon hautumaan ja siksi niitä ei ikinä löydy tarpeen hetkellä ja sitten kun ei niin ole tarvis, niin puikkoja pyörii siellä täällä ja tulee vastaan mitä erikoisimmista paikoista!

  VastaaPoista
 4. Miten tutulta tuo kuulostaakin Anne-Mari. Viimeksi löysin yhden virkkuukoukun korulaatikostani. Miten se oli sinne päätynyt...

  VastaaPoista