keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Salainen neuleystävä - huhtikuun paketti

Huhtikuun salainen neulepaketti on haettu postista ja avattu. Pakettien teemana oli tässä kuussa tekemispaketti ja minä sainkin kerrassan ihanaa tekemistä. Kirkkaan keltaisen silkkipaperin sisään oli paketoitu mm. ohjeita pitsineulehuiveihin ja pehmeää alpakkalankaa niiden toteuttamiseen.

Huhtikuun paketista löytyi:
- Ohjeet kolmeen ihanaan huiviin joista paria ystäväni on kokeillut. Josko jonkun niistä saisin toteutettua, ohjeet ainakin vaikuttivat suhteellisen helpoilta. Edellisen pitsineulehuivialoituksen purin ja sitä edellinen on odotellut kaapissa jo kohta vuoden verran... Mutta nyt otan itseä niskasta kiinni ja teen kauniin huivin ihan loppuun asti! Aikataulusta en sano mitään, mutta kaunis ruskea huivi tulee lämmittämään hartioita toivottavasti viimeistään ensi syksynä.
- Ruskeaa Baby Alpaca lankaa huivin neulomista varten.
- Toisena lankana oli huivin sävyihin hyvin sopivaa paksumpaa alpakkalankaa. Vihjeenä oli tehdä näistä pipo tai kämmekkäät... Katsotaan mihin käyttöön päätyy. Lämpimille kämmekkäille olisi kyllä tarvetta.
- Pussillinen herkullisen näköisiä hedelmäkarkkeja.
- Vaniljatanko jonka taidan käyttää vapun ajan leivontaan.

Kiitos SNYni ihanasta paketista. Jos saisin jonkun työn lähettämistäsi kauniista langoista tehtyäkin. Ensimmäisen paketin langasta tulee sukat, toinen on tehtynä ja toinen lähenee kantapäätä. Muut työt ovat vaan jotenkin onnistuneet tulemaan väliin..

7 kommenttia:

 1. Kiva paketti taas! Mä jätin tämänkin kierroksen väliin just siitä syystä, että edellisen kerran langoista osa oli vielä käyttämättä...

  VastaaPoista
 2. No... Kyllähän niitä lankoja muutenkin kerääntyy ihan riittävästi :) Ja voithan esittää toiveen että saisi muita neuletarvikkeita lankojen sijaan. Mun edellisen kierroksen parille en lähettänyt yhtään kerää lankaa, mutta paljon kaikenlaisia muita neulejuttuja.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Pliiis poista aikaisempi lähetämäni viesti ennen kuin sen kummemin luet sitä! Taisin pikkasen paljastua ennen aikoja joten paina vaan delete nopeasti :( / Snyysi

  VastaaPoista
 5. Onneksi olit sen tuosta näkyviltä jo poistanut. Ja jos tulee muualla vastaan niin deletoin heti :)

  VastaaPoista
 6. Et siis ehtinyt lukea viestiä? :) Mahtavaa!*pyyhkii hikeä otsalta*

  Kiva, että paketti tuli perille ja kivempi, että pidit sisällöstä!

  / Snyysi, joka nykyään tarkistaa kymmenen kertaa, ettei ole kirjautuneena Bloggeriin...

  VastaaPoista