torstai 13. maaliskuuta 2014

Salainen neuleystävä - maaliskuun paketti

Nyt se on taas alkanut: kevät ja salaiset paketit. Sain hakea maaliskuun pakettini eilen ja avaamista seurasi pienimuotoinen hihkuminen ja hyppely. Miten minulle osuukin aina sellaisia salaisia ystäviä, jotka tietävät tasan tarkkaan mitä haluan? Tietävät itse asiassa paremmin kuin minä, sillä olen aina saanut hauskoja lankoja sellaisissa väreissä joita en itse olisi valinnut, mutta jotka osoittautuvat täydellisesti hetkeen ja ideaan sopiviksi. Nytkin tuota auringonkeltaista vyyhtiä katsellessa tuli niin keväinen fiilis, että kämmekkäät pitää saada pian puikoille.

Mutta mitäs sieltä paketista siis löytyikään?

- Vyyhti kasvivärjättyä, lämpimän keltaista kainuun harmaan villasta tehtyä lankaa. Vihjeenä oli keväisen myssyn tai kämmekkäitten neulominen. Keltaiset kämmekkäät olisivat kyllä aivan ihanat. Piristäisivät varmasti vielä syksylläkin.
- Tomaatin siemeniä. Itsellä ei kyllä sopivaa kasvatusmaastoa parvekkeella ole. Se kun on kesällä kovin varjoisa. Mutta ehkä voisin viedä esikasvatetut taimet mökille... siellä aurinkoisilla portailla voisivat taimet alkaa tuottamaankin.
- Kaunis kukkakortti ja mukava viesti.
- Ohje raejuustovanukkaaseen, joka on kuulemma ystäväni monivuotinen suosikki. Pitää siis kokeilla!
- Keltaisia servettejä. Sopivat mainiosti vaikka pääsiäisen kahvipöytää tai miksei muutenkin nyt keväällä piristämään jotain sopivaa kahvitteluhetkeä.
- Kaksi kerää upean väristä ja tuntuista villalankaa. Pitääkin muistaa lukea uudelleen sievien kerien sisällä olleet laput että mitä lankaa se oli. Aivan ihanan pehmeää ja sileää joka tapauksessa. Vinkkinä oli, että sopisivat hyvin Baktus -huiviin..
- Mainiolta vaikuttava pokkari. Luen aina kun vain neulonnalta ehdin, eli kirjallisuutta tulee kyllä kulutettua.
- Levy Fazerin tummaa suklaata. Nam. Herkuttelua edessä siis.

Kiitos! Paketti oli todella iloinen, piristävä ja keväinen. Niin ja vastauksena kysymykseen, puuvilla- ja bambulangat kiinnostavat kyllä. Kesäisempiä neuleita varten niitä tulee itsekin aina välillä hankittua.

P.s. Turhaan jännitit. Paketti oli aivan ihana :)

14 kommenttia:

 1. Hauskaa, että tykkäsit! Piti ensin lukea tietojasi ja katsella blogiasi tovin, kunnes sain jonkinlaisen kuvan sinusta. Yllätykset ovat nimenomaan paras juttu. Kerro sitten, miltä tuo vanukas maistui ja ohjeen julkistaminen tässä blogissa on puolestani ok.

  Kevätiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanukas vaikuttaa kyllä tosi hyvältä. Ja siihen varmaan sopisi hyvin kellarista löytyvät (monet) hillot seuraksi... Kivaa jos ohjeen saa postata. Jos vain ehdin niin kokeilen ehkä jo viikonloppuna!

   Poista
 2. Tyylikäs, aurkinkoinen paketti. Keltainen villa on varmasti mainio käsien lämmittämiseen. Minuakin kiinnostaa vanukas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva paketti on. Vanukasta varten löytyy kaikki ainekset kaapista. Ehkä siis jo huomenna herkutellaan...

   Poista
 3. Mahtava ystävä sinullakin :)
  Auringonkeltaista ranteisiin niin takatalvikaan ei haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan sama mielessä. Kun vain saisi yhden kesken olevista töistä valmiiksi niin sitten olisikin jo keltaisen villan vuoro...

   Poista
 4. Pakettisi on kuin pääsiäisen lupaus. Kaunista kevättä sinulle näiden parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kevättoivotuksista! Ja tosiaan pääsiäistunnelmaahan paketista löytyi.

   Poista