maanantai 14. heinäkuuta 2014

Ketunleipäpannacotta

(Kuva: S.Kärki)
Olin kevään lopulla Marttojen järjestämällä "Villiruokakurssilla", eli opettelemassa luonnonyrttien käyttöä. Kurssi oli hauska ja opettavainen ja pääsimme kokeilemaan monenlaisia herkkuja. Kaikkia ohjekirjasen reseptejä emme ehtineet kokeilemaan, joten vähän jäi harjoiteltavaa kotiinkin. Tätä valkosuklaista pannacottaa kannattaa kyllä kokeilla jos vain ketunleipää lähimetsästä löytyy.

Ketunleipäpannacotta (6 annosta)
200g valkosuklaata
2dl kuohukermaa
200g bulgarian jogurttia
1dl ketunleipää hienonnettuna
n. 0,5 tl vaniljajauhetta

- Kiehauta kerma. Lisää paloiteltu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä haaleaksi.
- Lisää jogurtti, ketunleipä ja vanilja.
- Jaa pieniin tarjoiluastioihin ja nosta peitettynä jaakaappiin vähintään 3 tunniksi.
- Tarjoile sellaisenaan tai tuoreitten marjojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti