lauantai 17. tammikuuta 2015

Avokadoa, parsakaalia ja pastaa

Täällä blogissa on jo useampi "tehdään mitä kaapista löytyy" pastaohje. Tällä kertaa kaapeista löytyi mm. parsakaalia ja avokadoa. Eli tein tällaisen vähän erilaisen avokadopastan.

Avokadoa, parsakaalia ja pastaa (2-3 hengelle)
Pastaa sen verran kuin on syöjiä
1 avokado
2 kananmunaa
n. 1 dl raastettua manchegoa (myös parmesani, pecorino tms. sopinee hyvin)
200g pakastettua parsakaalia
n. 3 rkl sitruunamehua
Mustapippuria
Yrttejä
Suolaa

- Laita pasta kiehumaan hyvin suolattuun veteen.
- Pilko avokado kuutioiksi. Raasta juusto. Sulata parsakaali esim. mikrossa.
- Valuta pasta (ota hiukan keitinvettä talteen) ja kaada takaisin kattilaan. Nosta kattila kuumalle liedelle ja riko kananmunat pastan joukkoon. Sekoita voimakkaasti. Kuuma kattila ja pasta kypsentää kananmunan.
- Lisää avokadot, kuuma parsakaali, juustoraaste ja sitruunamehu. Sekoita ja mausta maun mukaan pippurilla ja yrteillä. Jos pasta tuntuu kuivalta lisää loraus keitinvettä ja voit myös lisätä hieman suolaa jos siltä tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti