torstai 19. maaliskuuta 2015

Kirjoneulesukat "Arne & Carlos"

En tosiaankaan ole mikään kirjoneuleiden tekijä, aina silloin tällöin olen yrittänyt (ja tälläkin hetkellä on pieni työ puikoilla), mutta jälki ei oikein ole miellyttänyt. Ja kirjoneuleissa tulee helposti tosi paljon pääteltävääkin... Siksipä tämä Arnen ja Carloksen Regialle suunnittelema sukkalanka on minulle aivan täydellinen tuote. saan aikaiseksi kirjoneuleelta näyttävää pintaa ilman ongelmia. Olen lopputulokseen aika tyytyväinen. Kauempaa katsottuna sukat ovat ihan selvästi kirjoneuleella tehdyt. Lähempää kun tarkastelee niin huomaa, että kyseessä on langan värjäystekniikalla aikaiseksi saatu illuusio.

Tein sukat vahvistetulla kantapäällä ja tuollaisiksi vähän pidemmiksi. Nilkan kohdalle tein muutaman kerroksen 2o2n joustinneuletta, jotta istuvat hyvin jalkaan. Ja kuten kuvasta näkyy, en vaivautunut etsimään aloitukseen samoja kohtia kuviokerrasta, joten sukista tuli erilaiset. En ollut ihan varma langan menekistä, ja pidemmätkin varret olisi voinut tehdä - lankaa nimittäin jäi jäljelle vielä aika reilusti. Ehkä käytän sen myöhemmin vaikka raidoiksi johonkin toiseen työhön.

4 kommenttia:

 1. Nää on niin hieno! Mullekin trokari toi pari kerää. Yritän ehkä nukenvaatteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukenvaatteissa on varmaan just paikallaan tää lanka. Jossain näin pehmonallen, joka oli tehty tällä langalla. Se oli myös aika sympaattinen.

   Poista
 2. Kauniit sukat ja tuo lanka rupesi kiinnostamaan, täytyypä tutkailla. Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi onnistunutta pätkävärjäystä. Tulee oikeasti kirjoneuleen näköistä, eikä vain kirjavaa.
   Se tee jonka löysin paketista on muuten tosi hyvää :)

   Poista