maanantai 11. toukokuuta 2015

Salainen neuleystävä - toukokuun paketti

Hain paketin perjantaina ja se oli kyllä ehkä paras mahdollinen viikonlopun aloitus. Paketti oli taas ylitsepursuavan runsas ja siinä oli monenlaisia uusia ideoita, tarpeellisia välineitä ja kivoja lankoja. Ja sokerina pohjalla pääkallohuivi (!), eli aivan ihana ystäväni virkkaama huivi. En edes tiedä mitä siitä sanoisin, se on aivan mahtava! Väri on kaunis ja kuviot juuri minulle sopivia. Kiitos!

Mutta tässä nyt vielä vähän tarkemmin siitä mitä se paketti oikeastaan sisälsikään:

- Ensin paketista löytyi hyödyllisiä pikkutarvikkeita. Eli mittanauha, jollaisia minulla kyllä on jo vaikka kuinka monta, mutta ei niitä koskaan löydy kun tarvitsisi.
- Silmukkamerkkejä tarvitaan aina, tällaisia spiraalin mallisia minulle ei taidakaan vielä olla. Tulevat kyllä tarpeeseen.
- Ja lopuksi vielä ompelusakset ja hauska "inkkaripaketti" jossa on monenlaisia neuloja. Nämä taidan laittaa talteen siihen ystävältäni saatuun neuletarvikelaatikkoon. Jos sitten vaikka löytyisi kun näitä seuraavan kerran tarvitsee...
- Hauska ja kesäinen kortti sekä viestilappu jossa kerrottiin lankakerien hankintahistoria. Olikin hauska lukea reissustanne Tallinnaan, oli varmasti hauskaa ja Karnaluks on kyllä jokainen himoneulojan karkkikauppa.
- Kolme kerää lankaa. Minulle täysin tuntematonta merkkiä, mutta tosi pehmeän ja kivan oloista puuvillasekoitetta ne ovat. Pitääpä miettiä mitä niistä voisi tehdä.
- Sain myös askartelulehden, jossa on kaikenlaista hauskaa pientä väkerrettävää. Saa nähdä mitä kesän aikan toteutan. Tuo kansikuvassakin näkyvä sukkaeläin on kyllä valloittava ja mietin heti löytyisikö sukkalaatikosta sopivaa materiaalia.
- Paketissa oli myös korinvalmistussetti, eli pahviset koripohjat joihin punotaan lankaa, nauhaa tai vaikka matonkudetta. Ohje näytti helpolta ja eiköhän varastoista löytyisi jotain sopivaa jämälankaa näiden projektien toteuttamiseen.

- Ja sitten vielä se ihana villainen hartiahuivi. Kuvaaminen oli vähän hankalaa, mutta tässä nyt lähikuva, jossa näkyy harjaantuneen virkkaajan kädenjälki (itsehän en oikein tuota virkkausta osaa...) ja alla on vielä kuva koko huivista. Eikö olekin herttainen :) Tämä menee kyllä heti käyttöön, sillä on juuri sopivan kokoinen hartiahuiviksi. Kiitos!

10 kommenttia:

 1. Käsittämättömän hieno.

  VastaaPoista
 2. Koko viikonlopun aivan pistoksissa, kun odotin kommenttiasi paketista.( lähetystunnusta seuraten näin, että olit hakenut paketin) postittaessa olin huolissani, että olisit halunnut enempi ns neulonta ohjeita teemaan liittyen, mutta kun ihastelin blogistasi( muun muassa) kaunista koru, jonka olit tehnyt niin uskaltauduin teemaa lähestymään enempikin käsillä tekemisen kautta, liittäen ajatuksen arki on parasta juhlaa. Huivia virkatessa tuumin laittaako hapsut vai ilman ja päädyin jostain syystä ilman hapsuja ajatukseen ne ei omasta mielestäni olisi sinun juttusi??? Onneksi, et aloittanut postausta kyllä minä niin mieleni pahoihin kun... Ensi mietin minkälaisesta kirjallisuudesta pidät?? Syämmellä Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin koko viikonlopun poissa kotoa, niin postaus sitten jäi. Paketti oli kyllä niin ihana, että oikein odotin hetkeä jolloin pääsen kunnon koneen ääreen siitä muillekin kertomaan! Varsinkin tuo huivi. Se on täydellinen :) Ja oikeassa olit hapsujen suhteen, uskoisin että huivi on näin juuri sellainen kuin sen pitikin olla. Arki on parhaimmillaan juhlaa ja erilaisia väkerryksiä aina välillä tulee kokeiltua. Paketti ilahduttaa vielä pitkään kun palaan miettimään mitä seuraavaksi tekisin.
   Kirjallisuus... Luen kyllä tosi monenlaista. Usein käteen osuu joku dekkari, fantasiaa tai historiallinen romaani. Yleisesti ottaen luen viihtyäkseni, eli sellaiset raskaat ja hidastempoiset jäävät usein kirjaston hyllylle tai lopullisesti kesken... välillä luen myös tietokirjoja (varsinkin ruokaan ja ruoka-aineisiin liittyvät ovat hauskoja) ja elämänkertojakin on tullut luettua.

   Poista
 3. Kyllä on hieno paketti, sydämellä ja tyylillä koottu! Arki on juhlaa, ihan oikein oivallettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaankin. Ja useamminkin voisi muistaa, että ei kaikkia kivoja juttuja ja kauniita asusteita kannata säästää juhlatilaisuuksiin - nehän tuovat iloa muulloinkin!

   Poista
 4. Komea huivi ja muutenkin kiva paketti. Alkoi heti tehdä mieli hankkia tuo askartelulehti....
  T:Mustakissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehti on tosi kiva, paljon hauskoja ideoita. Ja huivi on tosiaan aivan ihana :)

   Poista