tiistai 9. kesäkuuta 2015

Salainen neuleystävä - kesäkuun paketti

Kaikki hauska loppuu aikanaan ja niin loppui myös tämänkertainen salainen neuleystävä -kierros. Olen saanut toinen toistaan hauskempia, haastavampia ja ilahduttavampia paketteja ystävältäni. Ystäväkseni paljastui Anne (blogi löytyy täältä). Kiitos aivan ihanista paketeista!

Kesäkuun paketin teemana oli arjen luksus ja kaikenlaista siihen sopivaa paketista löytyikin.
Mutta tavan mukaan tässä vähän tarkempi listaus:

- Hauska ja värikäs kesäkassi. Onkohan ystäväni itse tekemä? Kuvassa näkyy vähän huonosti, mutta tuolla alla se on.
- Kaksi kerää Novitan bambulankaa kauniissa harmaassa ja vihreässä sävyssä. Tuota harmaata taisi jäädä jostain aikaisemmasta projektista, eli näistähän voisi tulla vähän isompikin työ.
- Ohjevihkonen, jossa mm. bambulankoihin mainiosti sopiva "kalapalat" peiton ohje. Toki kalapaloja voisi tehdä vaikka keittiöräteiksikin näistä langoista... Pitää miettiä. Muitakin hauskoja ohjeita löytyi mm. kämmekkäisiin ja sukkiin.
- Kaunis kortti viesteineen. Olen kyllä iloinen, että juuri sinä osuit ystäväkseni. Niin hyvin ovat mieltymykset osuneet yhteen.
- Hauska älypeli. Kuvassa ei kovin tarkkaan näy, mutta tuossa keskellä lankojen vieressä se on. Vielä en uskaltanut avata, kun pelkään hukkaavani palat ennen kuin osaan ne uudelleen koota :)
- Hemmottelutuotteita saunaan, eli pesugeeli ja hauska suolalla täytetty pesusieni. Vienkin nämä mukanani mökille.
- Paketti lapsang souchong -teetä. Vielä en avannut, mutta pikapuoliin teen itselleni ison kannullisen teetä ja nautin sen vaikka parvekkeella.
- Ja siellä parvekkeella teekupin ääressä voisin hyvin lukea uutta kirjaa, eli paketista löytynyttä Punainen keinuhevonen dekkaria. Kesällä tuleekin kirjoja lueskeltua enemmänkin, eli nyt vaan edellisen kirja loppuun että voin aloittaa tämän.
- Tummaa suklaata :)
- Austermannin "hand painted" lankaa. Aivan upea värisävy. Pitää miettiä mihin raaskin tämän käyttää. Huiviksi taitaa tosiaan olla vähän turhan pieni vyyhti, mutta sukat tai vaikka lapaset tästä voisi hyvin tehdä. Langan mukana myös esite, josta löytyy vähän ohjeita ja kokomalleja lankaa varten. Tosin taisi olla kokonaan saksaksi... Google translator käyttöön.
- Ja vielä paketista löytyi hauska magneetti, jossa kerrassaan mainio mietelause. Tuossa toisessa kuvassa näkyy paremmin.
- Niin ja nuo napit. Valloittavia pääkallonappeja! Vielä en tiedä mihin nämä raaskin käyttää, mutta ihan varmasti löytävät vielä paikkansa jostain. Jos ei muuta niin koristeena.

Kiitos Anne tästä kevään ja kesän kierroksesta! Olet osannut lähettää minulla vaikka mitä hauskaa ja ilahduttavaa. Kaikkia materiaaleja en millään ole ehtinyt käyttää, mutta vähitellen kaikki langat, ohjeet ja tarvikkeet kyllä löytävät oman aikansa ja paikkansa. Pidetään yhteyttä täällä blogimaailmassa!

6 kommenttia:

  1. Kauniisti koottu, monipuolinen ja kerrassaan ihana päätös SNY-kierrokselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä (ja aikaisemmat) paketit ovat olleet aivan ihania. Juuri minulle sopivia ja ajatuksella koottuja.

      Poista
  2. Kiitos sinulle tästä keväästä ja alku kesästä oli todella hauskaa koota paketteja sinulle! Kassi on itse askarreltu opi käyttämään ompelukonetta harjoitusta tulos:) ajattelin pyykkikassiksi mökille??tee tuoksui niin savuiselle, että en voinut vastustaa, toivottavasti maku ei tuottanut pettymystä. Ja sinulla on ihania ruokaohjeita, leivontaohjeita blogissasi, niitä olen lainaillut käyttöön.huomasitko, että kirjassa mainitaan paikkoina tuttu kaupunki?? Tänäkin kesänä siellä vieraillessa voin sinulle lämpiö ajatuksia lähettää....langat päätyy puikoille kun on niiden aika... Ihania kesämökki ja kesä päiviä! Snysi ei enää salainen Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvin on harjoittelu tuottanut tulosta. Kyllä kassi sen verran hieno on. Kiitos! Katsotaan päätyykö torikassiksi vai mökkireissuille...
      Kiva kuulla, että olet ohjeita blogistani kokeillut. Mukavaa, että niistä on iloa muillekin kuin itselle! Kirjaan en ole yhtään ehtinyt tutustua, mutta olisikohan tuttu kaupunki tämä Turku ;)

      Poista