Rosmariinilla maustettu punaherukkakakku
2 kananmunaa
2dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl vettä
60g sulatettua voita
n. 3tl hienoksi silputtua tuoretta rosmariinia
2 dl punaherukoita
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele suorakaiteen muotoinen vuoka (tavallinen leipävuoka käy mainiosti).
- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
- Sulata voi ja sekoita se kylmään veteen. Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää vuorotellen kuivia aineita ja voi-vesiseosta. Lisää lopuksi rosmariini ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Ripottele päälle reilusti punaherukoita.
- Paista noin 30 minuuttia tai kunnes kakku on kypsynyt kun kokeilet
sitä tikulla.
pitäisi varmaan lukea 2 dl punaherukoita eikä mustaherukoita
VastaaPoistaHupsista. Kiitos kommentista! Korjataan...
Poista