Vihreä oli luonnossa kirkkaampi ja lohi punaisempaa... kuvaajan moka :) |
Savulohipasta
400 g farfallea
80 g (sellainen yksi pussillinen) pinjanisemeniä
Oliiviöljyä
Noin 250 g savulohta
Reilusti pilkottua rucolaa
Muutama tuore sipulinvarsi pilkottuna
"Pari ruokalusikallista" silputtuja yrttejä, tällä kertaa basilikaa ja vähän tilliä sekä muutama oksa timjamia
Suolaa ja pippuria
- Keitä farfalle pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Muut asiat voit tehdä pastan kypsyessä.
- Paahda pinjansiemeniä vähäisessä öljymäärässä kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Lisää öljyä ja pieneksi pilkottu savulohi ja paista hetki niin että lohenpalat lämpenevät. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
- Valuta kypsä pasta ja lisää pinjansiemenet ja lohi sekä hienonnetut sipulinvarret, rucola ja yrtit. Sekoitta varovasti ja tarjoile. Lisäkkeenä tällä kertaa eilen ostetun patongin loput.
Kuulostaa herkulliselta! Pitää kokeilla joku kerta! Tosin mä aina poltan pinjansiemenet.
VastaaPoistaPinjansiemenet voi tietysti jättää paahtamattakin ;) Maku on hieman eri, mutta toimii varmasti niinkin.
VastaaPoistaNyt tuli kauhee nälkä!!! Näyttää todella herkulliselta.
VastaaPoista