maanantai 19. joulukuuta 2011

Salainen leivontaystävä - joulukuun paketti

Pakettikortti tuli jo perjantaina, mutta kun olin jo kotimatkalla jonottanut postissa puolisen tuntia niin millään en sinne jaksanut toista kertaa... Hain siis paketin tänään työmatkalla. Aivan ihana jouluinen pakettihan sieltä tuli! Kiitos SLY!

Paketista paljastui:
- Kaksi piparimuottia (piparkakku-ukko ja omena). Miten tiesitkin, että juuri tällaisia minulla ei ollut? Vaikka muuten alkaakin muottivalikoimaa jo löytymään. Nyt voin tehdä pipariukkojakin!
- Jouluisia mausteita, joita voin käyttää saamiini ohjeisiin... Paketista löytyi pomeranssikuorta, anista, fenkolia, kuminaa ja piparkakkumaustetta.
- Omenakanelimarmeladia torttuihin. Tätä olen kaupassa nähnyt, mutta eipä ole tullut aiemmin kokeiltua. Nyt pitääkin yrittää ehtiä tästä jotain leipomaan.
- Tosi kivoja ohjeita, joita SLY:ni perheineen käyttää. Kivaa päästä kokeilemaan! Katsotaan mitä ehtisin tekemään ennen joulua. Tai ehkä menee välipäiville.
- Karamellivuokia. Tällaisia olikin ostoslistalla. Nyt ei tarvi käydä niiden takia kaupassa :)
- Kaunis leivonnaisaiheinen joulukortti ja mukavat jouluterveiset.
- Suklaata leipomuksiin tai ehkä ihan vaan muuten herkutteluun.
- Wiltonin suklaatikkarimuotti. Tätä pitääkin päästä ihan heti kokeilemaan! Tai ainakin heti kun vaan on sen verran aikaa, että malttaa antaa suklaan jähmettyä. Jonkinlaisia tikkuja pitää vaan tikkareita varten hankkia. Vaikka voihan tällä tietysti tehdä karkkeja ilman tikkujakin...
- Ruokasoodaa. Perustarvikkeitahan tarvitsee aina.

4 kommenttia:

  1. Kiva paketti. Jään odottamaan suklaatikkaripostausta, olen itsekin muotteja hypistellyt kaupassa.

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä tosi kiva (ja jouluinen!) paketti. Suklaatikkareita saatan yrittää väkertää lähipäivinä. Joskaan en ole varma mistä löytäisin tikkuja tikkareihin. Jollen sitten käytä grillivartaita...

    VastaaPoista
  3. Sly 17: Mukavaa kuulla että paketti miellytti sinua. Telepaattisia kykyjä taitaa löytyä minulta. Itse tykkäsin noista muoteista kovasti. Ennen moisia muotteja en ole ihan tavan kaupasta löytänyt nyt lienee uutuuksia. Rauhaisaa joulunaikaa

    VastaaPoista
  4. Paketti oli kyllä tosi kiva. Kunhan vaan joulukiireiltä ehtisi kaikkea uutta kokeilemaan :)

    VastaaPoista