perjantai 12. huhtikuuta 2013

Salainen onnitteluyllätys

Sain salaiselta neuleystävältäni onnittelukortin ja ihanan pienen yllätyksen. Syntymäpäiväni oli maaliskuun lopulla ja tämä onnittelu tuli hiukan jälkijunassa. Mutta sehän ei haittaa yhtään! Kirjekuoressa oli hauska hevosenkenkäkortti ja neljä Succaplokin värikästä "Bastilli" silmukkamerkkiä. Succaplokin neuletarvikkeet ovat aivan ihania. Tuotteet tehdään muoviteollisuuden ylijäämämateriaaleista ja mallistosta löytyy niin sukkaplokkeja (eli sukkien pingoitusvälineitä), puikkomittoja kuin neulojille suunniteltuja hauskoja korujakin. Pääsin ennen joulua tutustumaan "Succa-ukon" tehtaaseen Paimiossa ja silloin tein erinäisiä joululahjahankintoja niin itselle kuin ystävillekin. Näitä silmukkamerkkejä en silloin raaskinut ostaa kuin muutaman, joten nämä tulevat kyllä tarpeeseen. Kiitos!

5 kommenttia:

 1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja nuo silmukkamerkit ovat upeita!

  VastaaPoista
 2. Kiva että olivat mieluisia :)

  / Snyysi

  VastaaPoista
 3. Merkit on hauskoja, iloisia, inspiroivia... Niinkuin kaikki Succaplokin tuotteet. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Ihanan muistamisen olet saanut nyt on kiva neuloo olen itse hurahtanut silmukamerkeihin tämän vuoden aikana nillee on kyllä käyttöä.

  VastaaPoista
 5. Yllätykset ovat aina kivoja- vaikka ne tulisivat vähän myöhässäkin! Silmukkamerkit näyttävät kivoilta ja vielä kauniimmaksi ne tekee tieto, että ne tehdään muilta yli jääneestä materiaalista =)

  VastaaPoista