Kakkupohja
2 kananmunaa
2 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl inkivääriä
1tl lakritsijauhetta
0,5 dl vettä
60g sulatettua voita
Raparperitäyte
Pari raparperinvartta leikattuna sopivan mittaisiksi paloiksi
2 rkl fariinisokeria
N. 40g voita
Yksi rosmariinin oksa
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Vuoraa suorakaiteen muotoisen vuoan pohja leivinpaperilla.
- Laita raparperinpalat, voi ja fariinisokeri kattilaan ja keitä kunnes palat ovat pehmenneet, mutta pysyvät vielä koossa.
- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
- Sulata voi ja sekoita se kylmään veteen. Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää vuorotellen kuivia aineita ja voi-vesiseosta. Sekoita tasaiseksi.
- Asettele raparperinpalat tasaisesti vuoan pohjalle. Rosmariininoksan voi asetella vuokaan ensimmäisenä. Kaada raparperien keitinliemi vuokaan.
- Jäähdytä ja kumoa tarjoilulautaselle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti