Näin teet puolukkabostonin
- Tee tavallinen pullataikina
- Ota puolen litran pullataikinasta noin 1/3 ja kaulitse se levyksi samoin kuin tekisit korvapuusteja. Levystä kannattaa tehdä mahdollisimman ohut ja tasainen suorakaide.
- Levitä levylle reilusti marmeladia.
- Rullaa levy tiukaksi rullaksi. Huolehdi, että marmeladi pysyy rullan sisälle eikä pursua etureunasta ulos.
- Leikkaa rulla viipaleiksi. Itse leikkasin noin 4cm leveitä viipaleita.
- Asettele voideltuun irtopohjavuokaan pystyyn (ks.kuva).
Tältä boston näytti juuri uunista otettuna. |
- Voitele kanamunalla ja ripottele päälle raesokeria.
- Paista 175 asteessa noin puoli tuntia.
Kiitti vinkistä! Ainakin vielä uunissa ollessan mun mansikkaboston näyttää hyvältä! :D
VastaaPoistaJa näytti hyvältä uunista tultuaankin. Toivottavasti oli niin herkullinen kuin miltä näytti :)
VastaaPoista