keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Salainen neuleystävä - maaliskuun paketti

Maaliskuun paketti
Sain hauskan pääsiäishenkisen pakettini eilen. Isokokoinen kirje ei mahtunut postiluukusta, joten lähdin sitten töiden jälkeen hakemaan sitä postista. Postikonttori on parin korttelin päässä, mutta kuljin sinne kiertotietä yhdistäen siis postinhakureissun kävelylenkkiin.

Maaliskuun paketista löytyi:
- Rairuohon siemeniä joita minun on pitänytkin ostaa jo ainakin viikon verran. Aina vain on unohtunut. Mistäs arvasit ystäväni?
- Neljä kerää pehmeää villalankaa. Tällaista merkkiä en olekaan ennen nähnyt, mutta mukavalta tuntuu. Täyttä villaa, eli lämpimiä neuleita näistä tulee. Ehkä taas kerran sukkia... tai lapasia. Jotain kivaa ja lämmittävää joka tapauksessa. Väreinä siis keväinen vihreä, pääsiäisen keltainen ja kaunis ruskea.
- Pussillinen karkkirouhetta joka varmasti löytää tiensä johonkin leivontaprojektiin. Värikäs tutti-frutti sopisi varmaan hyvin vaikka keväisten muffinssien koristeluun...
- Pieniä pääsiäismunia herkutteluhetkeen.
- Iloinen pääsiäiskortti.

Kiitos ystäväni tästä keväisestä paketista!

4 kommenttia:

 1. Sattuipa kivasti, ettet ollut ehtinyt siemeniä ostaa :) Lanka on aivan ihana! Itse olen siitä neulonut pipon eikä kutia vaikka muuten olen hyvin herkkä... Lapaset näin silmieni edessä, kun yhdistelin noita värejä :) / Snyysi

  VastaaPoista
 2. Lanka tuntui ihanan pehmeältä ja sileältä. Kiva kuulla ettei kutita vaikka onkin 100 % villaa. Pipoksikin tosiaan sopisi, mutta voi olla että teen iloiset lapaset ensi talvea varten :)

  VastaaPoista
 3. Pirteä paketti. Kivaa, kun on uusi lankatuttavuus tullut.

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea kommentteja itselle vieraista langoista, tekee melkein heti mieli klikata nettikauppaan :) Huopuuko tuo Juvel vai kestääkö konepesun?

  - hopeahippu -

  VastaaPoista