maanantai 21. marraskuuta 2011

Salainen neuleystävä - marraskuun paketti

Ihana neuleystäväni lähetti minulle taas upean paketin. Miten osaatkin hankkia aina juuri oikeita asioita? Innolla odotan ensi kuuta ja tietoa siitä kuka sinä oikein oletkaan :)

Paketista löytyi:
- Kolme kerää Viking -merkkistä paksua villalankaa (Naturgarn). Täytyykin miettiä mitä näistä tulee. Joku lämmin huivi olisi tarpeen. Ehkä kokeilen jonkunlaista tuubihuivia talven varalle. Vinkkinä oli lapaset ja kun lanka kuulemma vielä huopuukin niin lämpimät talvilapaset langasta tietysti saisi... Katsotaan.
- Yksi kerä samaa Viking -lankaa punaisena. Näiden kahden yhdistelmästäkin voisi tulla jotain tosi kivaa.
- Kerroslaskuri. Kerrokset menee helposti sekaisen minullakin ja olen tosi huono niitä laskemaan valmiista työstä. Joten tällaiselle on tarvetta.
- Muistikirja herttaisella omena-aplikaatiolla. Ystäväni on itse nuo kannet tehnyt ja kyllä ne varmasti pysyvät matkassa mukana (vaikka työn jälkeä vähättelitkin)! Vielä en tiedä mihin käyttöön tämä muistikirja tulee, mutta löytää varmasti paikkansa. Vielä kun "sisuksena" on muistikirja, jossa ei ole häiritseviä viivoja tai ruutuja niin käyttöä löytyy varmasti.
Lähikuva muistikirjan kannesta ja hirvistä :)
- Kaksi pussillista teetä Helsinkiläisestä Théhuoneesta. Olen itsekin siellä kerran käynyt ja valikoima on huima. Ja palvelu hyvää. Paketista löytynyttä Chai Nepal Masalaa on teemukissa tuossa vieressä. On aivan ihanaa, mausteista teetä. Pitää kokeilla seuraavaksi keittää maidon kanssa sellaiseksi oikeaksi nepalilaiseksi (?) teeksi. Toisen pussin punaista teetä testailen ehkä jo huomenna.
- Tiskirätti suoraan Tukholmasta. Hirvet ovat kyllä niin sympaattisia, etten ehkä ihan heti raaski käyttää tiskipöydän pyyhkimiseen :)
- Kiva kortti ja viesti ja vinkkejä.


Kiitos, kyllä taas "osui ja upposi" oikein kunnolla!

Siitä leivontahaasteesta palaan varmaan asiaan kunhan tarkemmin asiaa mietin, mutta ensiavuksi voisi ottaa suolaiset muffinssit. Ne on todella helppoja tehdä, kestää pakastuksen ja jos syö vaikka pari jonkun salaattiannoksen kanssa niin luulisi riittävän hyvinkin evääksi. Täältä blogista löytyy kylmäsavulohimuffinssien ja piknikmuffinssien ohjeet. Perustaikinaan voi laittaa mitä kaapista sattuu löytymään ja jos tekee sellaisilla isommilla vuoilla niin tulee isompi = ruokaisampi annos :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa että osui ja upposi! Sulle on niiiin jännää kehitellä paketteja.

  Ja kiitti linkkivinkeistä eväspuolelle, kokeilen varmasti. Tässä se nähdään: mikä toiselle tuskaa tuottaa, on toiselle itsestäänselvyys.

  Ja nyt jännittämään joulukuuta! Tonttuja on liikkeellä...!

  Terveisin,
  Vielä hetkisen salaisena pysyttelevä neulojakaverisi

  VastaaPoista
 2. Joulua tosiaan odotellaan! Tonttujen puikoilla on (tai tulee olemaan) jo monta joululahjaa...
  Ja kiitos sinulle SNY. Nämä paketit on olleet tosi kivoja ihan kaikki!

  VastaaPoista