tiistai 27. joulukuuta 2011

Salainen neuleystävä - joulukuun paketti

Tämä neuleystäväkierros on nyt päätöksessä. Eli vihdoinkin tiedän, kuka ihana ihminen on minulle upeita paketteja lähetellyt. Ja tosiaankin aivan ihania ovat paketit olleet. Jokainen. Olen saanut kauniita lankoja jotka ovat minulle olleet kaikki uudenlaisia ja hauskoja kokeilla (vaikka osa onkin vielä odottamassa sitä että olisi aikaa aloitella uusia projekteja...), kivoja herkkuja ja tässä viimeisessä paketissa vielä upeita itse tehtyjä asioita. Mitäs sitä muutakaan voisi toivoa. Kiitos siis sinulle neuleystäväni Tuulijoki!

Sain juuri sopivasti ennen joulua viimeisimmän pakettini, jossa olikin sitten kaikenlaista joulunvihreää ja punaista.Paketista löytyi:
- Joulutonttu. Meillä olikin jo kaapin päällä kaksi samankaltaista tonttua, joten tämä tonttu sai samantien kavereita.
- Kaksi kerää tummanvihreää lankaa. Debbie bliss - merkkistä. Pitääkin miettiä mihin ihanuuksiin kyseisen langan käytän. Ystäväni ehdotti lapasia... ehkä, tai ehkä huivi... Pitää katsoa miksi haluavat muotoutua.
- Herkullisen oloista suklaata. Vielä en suklaan kimppuun itseäni päästänyt, mutta voi olla että ei kovin pitkään kaapissa avaamattomana säily.
Lasikorut lähikuvassa.
- Kaunis korusetti. Ystäväni itse tekemiä lasikoruja. Äläkä luulekaan, että lähtisivät kiertoon. Minä todellakin käytän koruja! Ja tällaisia värikkäitä, iloisia koruja ei koskaan ole liikaa.
- ystäväni itse tekemät villasukat. Lämmittävät nytkin varpaita, eli aivan oikean kokoiset ovat. Ja sitä paitsi tosi kauniit. Pitää itsekin joskus tätä Fabel-lankaa kokeilla... niin hauskoja raitoja ja kuvioita näyttää tulevan.
- Ja korttikin vielä oli matkassa mukana. Paketti oli postissa vähän kärsinyt, mutta uskoisin että kaikki oli matkassa mukana pysynyt.

3 kommenttia:

 1. Hienoa, että viimeinenkin paketti löysi perille ja tykkäsit sisällöstä! Kovin vihreää on paketin sisältö...

  On ollut ilo olla salainen neuleystäväsi, tämä vaihto on ollut mukava ja paketteja on ollut hauska kehitellä sinulle! Ja löysin kauniin blogisi, tulen visiitille jatkossakin.

  Mukavaa loppuvuotta ja neulomisen täyteistä alkavaa vuotta Sinulle!
  Toivotteleepi,
  Tuulijoki

  VastaaPoista
 2. Kauniin vihreää sisältöä :) Kiitos sinulle, olet osannut lähetellä tosi kivoja asioita ja uudenlaisia lankoja. Kyllä niistä kaikista vielä jotain muotoutuu. Kunhan löytyy aikaa ja ideoita... Ja tänne blogiin kyllä löytävät tiensä kunhan valmiiksi tulevat.

  VastaaPoista
 3. Hei Johanna ja kiitos viimeisestä muistamisestasi. Ihan mielettömän hyvin olit kuvaustani lukenut, nautin jokaisesta paketista täysin siemauksin ja tämä pitkitys oli täydellinen huipennus. Hyvää uutta vuotta sinullekin, jään varmasti lukijaksesi. :)

  VastaaPoista