Hunajainen sitruunakakku
3 cup vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1/4 tl suolaa
250g voita
1,5 cup sokeria
4 kananmunaa
2 rkl raastettua sitruunan kuorta
1 cup maitorahkaa (ohjeessa sour cream)
- Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voivaahtoon.
- Lisää sitruunankuori ja rahka. Vatkaa tasaiseksi.
- Paista noin 45 minuuttia 175 asteisessa uunissa.
- Anna jäähtyä vuoassa noin 10 minuuttia, eli sen aikaa kuin teet kiillettä.
Kiille/kostutusliemi
Hunajakennoja |
0,5 cup tomusokeria
2 rkl sitruunamehua
- Lämmitä ainesosia pienessä kattilassa kunnes seos on tasaista.
- Sivele tai valuta kiille kumotun kakun päälle ja tarjoile.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti