keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Puolukka-porkkanamarmeladi

Kesällä tuli tehtyä hilloja mustikoista, vadelmista, kesäkurpitsasta... nyt on vuorossa puolukka ja seuraavaksi varmaan sitten omena. Ohje puolukka-porkkanamarmeladiin löytyy alkuperäisenä täältä.

Puolukka-porkkanamarmeladi
5 dl puolukoita
2 porkkanaa
2 rkl puristettua appelsiinimehua
2 dl hillosokeria
0,5 appelsiinin raastettu kuori

- Sekoita kattilassa puolukat, hienoksi raastetut porkkanat, mehu ja sokeri.
- Kuumenna ja keitä noin 10 minuuttia. Kuori pinnalta vaahto.
- Mausta seos appelsiininkuorella. Kaada marmeladi huolella pestyyn, lämpimään lasipurkkiin. Sulje purkki ja säilytä viileässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti