300 g spagettia
3-4 tomaattia
2 sipulia
1 valkosipulinkynsi
Ripaus kuivattua basilikaa
2 rkl oliiviöljyä
Mustapippuria
Kuivattua chiliä maun mukaan
Vajaa litra kasvislientä (tai 1-2 lusikallista fondia ja vettä)
Parmesaania
(rapeaksi paistettua pekonia)
- Pilko sipuli ja tomaatit ja laita ison kattilan pohjalle.
- Lisää spagetti, mausteet ja oliiviöljy.
- Kaada ainesten päälle sen verran kasvislientä, että pasta peittyy. Laita levy päälle ja anna porista noin 10 minuuttia, eli kunnes pasta on kypsää. Tässä vaiheessa suurin osa nesteestä on imeytynyt pastaan tai haihtunut, eli valuttamista ei tarvita.
- Nosta pasta lautasille, raasta päälle vähän parmesaania ja lisää halutessasi "sattumat".
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti