perjantai 20. toukokuuta 2011

Virkattu kesälippis

Olen sitten taas virkannut. Vaikka lähtökohtaisesti en edelleenkään koe osaavani virkata... mutta kyllä tästäkin silti lakki tuli niinkuin piti. Joskin varsin pieni ollakseen 2-4 vuotiaan koko. Ilmeisesti siis virkkaan yhtä tiukkaa kuin kudon puikoillakin. Saa nähdä mahtuuko melkein kaksivuotiaan päähän... Lanka on Kiertin ekolankaa, sävyinä natural ja usvainen punainen. Kuva ei anna väreistä ihan oikeaa kuvaa, mutta menköön. Mainospuheen lupauksen mukaisesti lippis syntyi kahdessa illassa. Mukavaa ajankulua jossa ei tarvinnut edes ajatella liikoja. Innostuin siis ostamaan langat ja saamaan siinä samalla ohjeen nähtyäni kuvan langoista virkatusta lippiksestä Kiertin sivuilla.


Lippis toisesta kuvakulmasta
Kiertin sivuilta poimittua tietoa langasta : Kiertin Ekolanka on nimensä veroinen: Vaateteollisuuden ylijäämämateriaalista kierrätetty lanka pitää sisällään n. 60 % hamppua ja 40 % luomupuuvillaa. Siis tuplasti ekoa! Täältä löytyy lankojen värit ja muut tiedot sekä kuva sinivalkoisesta lippiksestä. Hampun pitäisi jotenkin suodatta uv-säteitä paremmin kuin muiden kuitujen joten sikäli erittäin mainio tuote kesäneuleisiin.

P.s. Kun kyseessä on oma blogi ja kukaan ei tästä edes maksa... Voin silti päättää mainostaa Kiertiä muutenkin. Hyvä ja nopea palvelu ja ihanat tuotteet. Varsinkin tiskirätit on aivan ihania. Kauniita kuoseja, ekologinen tuote ja vielä toimii niinkuin luvataan. Ettäs tiedätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti