maanantai 24. kesäkuuta 2013

Raparperihilloke

Rapaperperihilloke
Herkullinen hilloke syötäväksi jäätelön, lättyjen tai pannukakun kanssa. Itse käytin hilloketta kakun täytteessä (rahka-kermavaahtoa ja raparperihilloketta) ja oli kuulemma hyvää. Tein saman tien tupla-annoksen ja kakkuprojektin jälkeen sitä on enää hiukan purkin pohjalla. Annos siis ei ole kovinkaan suuri, mutta riittää hyvin yhteen herkuttelukertaan.

Raparperihilloke
4 dl raparperinpaloja
2 dl hillosokeria
½ dl valkoviinietikkaa
½ tl kanelia
½ tl neilikkaa
- Pane ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.
- Purkita ja säilytä jääkaapissa jos et käytä kaikkea heti.

Huomioita
- Kaneli ja neilikka antavat hillokkeelle hyvän maun, mutta toki ne voi halutessaan jättää pois tai maustaa esimerkiksi vain kanelilla tai kanelilla ja vaniljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti