maanantai 26. elokuuta 2013

Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Kesäkurpitsa-halloumipihvit
Lueskelin Hapsulin blogipostausta hampurilaisbuffetista ja siellä tarjoiltiin mm. kesäkurpitsasta ja halloumista tehtyjä pihvejä. Nythän on paras kesäkurpitsa-aika joten sellainen löytyi minunkin jääkaapistani ja kun ohje vielä vaikutti hauskalta ja helpolta piti sitä sitten päästä kokeilemaan.

Kesäkurpitsa-halloumipihvit
1 isohko kesäkurpitsa
200g halloumia (sellainen yksi paketti)
2 kananmunaa
Ruokaöljyä paistamiseen

- Raasta kesäkurpitsa ja halloumi ja sekoita ne kananmunan kanssa kulhossa.
- Nostele kuumalle paistinpannulle nokareita ja muotoile pihveiksi. Paista kauniin ruskeiksi ja nauti vaikka jogurttikastikkeen ja salaatin kera.

Huomioita
- Pihveistä tuli hyviä, mutta vaikka lisäsin ohjeeseen yhden kananmunan tuli niistä silti todella hauraita ja hankalia paistaa. Pitää ehkä miettiä koostumusta hieman uusiksi.
- Kesäkurpitsasta irtosi paljon nestettä jo massan tekovaiheessa. Suosittelen siis, että raastetta hiukan puristelee kuivaksi ennen kuin lisää sen joukkoon juuston ja kananmunat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti