Vasemmalla kanaa tikka masala |
Kanaa tikka masala
4 broilerin rintafilettä
2 sipulia
1 tuore punainen chili
Peukalonpään kokoinen pala inkivääriä (tai inkivääritahnaa)
Pieni nippu tuoretta korianteria
Öljyä
Pala voita
1/2 tölkkiä Patak's tikka masala currytahnaa
Suolaa ja pippuria
400g tomaattimurskaa
4 dl kookosmaitoa
Ruokajogurttia
- Leikkaa rintafileet pitkittäin noin 2cm suikaleiksi.
- Kuori, halkaise ja viipaloi sipulit. Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi. Kuori ja leikkaa inkivääri ohuksi siivuiksi. Nypi korianterista lehdet ja silppua varret (laita lehdet sivuun).
- Laita pannu keskilämmölle ja lisää öljy ja voi. Paista sipulia, inkivääriä, chiliä ja korianteria 10 minuuttia kunnes ainekset pehmenevät ja saavat väriä.
- Lisää currytahna ja broileri ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää tomaattimurska ja kookosmaito ja kuumenna kastike kiehuvaksi. Alenna lämpöä ja anna hautua kannen alla 15 minuuttia. Ota kansi pois ja hauduta ajoittaen sekoittaen vielä 5 minuuttia.
- Tarjoile riisin ja ruokajogurtin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti