Turkinpippuritryffelit
150 g maitosuklaata
150 g tummaa suklaata
1 dl kuohukermaa
½ dl turkinpippurirouhetta
150 g tummaa/ maitosuklaata
n. 2 dl turkinpippurirouhetta
- Kuumenna kerma ja suklaat kattilassa
kiiltäväksi seokseksi koko ajan sekoittaen. Älä kiehuta. Ota kattila
pois liedeltä ja lisää turkinpippurirouhe. Sekoita.
- Kaada seos kelmulla tai leivinpaperilla vuorattuun laakeaan astiaan ja anna jähmetyä kylmässä mieluiten seuraavaan päivään.
- Leikkaa jäähtyneestä tryffeliseoksesta sopivia paloja ja pyöritä palloiksi. Laita pallot pakasteesen jähmettymään.
- Sulata suklaa ja kaada turkinpippurirouhe laakeaan astiaan.
- Kasta tryffelipallot sulatetusa
suklaassa vaikkapa hammastikkua apuna käyttäen. Valuttele ylimääräiset
suklaat ja pyöritele vielä turkinpippurirouheessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti