torstai 15. elokuuta 2013

Mausteiset lihapullat tomaattikastikkeessa

Tässä taas yksi todella yksinkertainen, helppo ja nopea arkiruoka. Raakamakkaraa, valmista tomaattikastiketta, pastaa ja vähän pestoa. Toki tässä ruuassa rasvaa on hieman enemmän kuin suositellaan, mutta hyvää tämä on ja aina joskus voi herkutella pikaruuallakin. Tällä kertaa käytin lähikaupan valikoimista löytynyttä Saarioisten chorizo -maustettua makkaraa ja Bertollin basilikalla maustettua tomaattikastiketta.

Mausteiset lihapullat tomaattikastikkeessa (noin neljälle)
Paketti raakamakkaraa (noin 200-300g)
Tölkki valmista tommaattikastiketta (esim. Bertolli, Dolmio jne.)
Pastaa sen verran että kaikille syöjille riittää
Parmesaania/pestoa/tuoreita yrttejä maun mukaan

- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Purista makkaramassa ulos suolista ja muotoile siitä lihapullan kokoisia palleroita.
- Kuumenna paistinpannu tai kasari ja ruskista makkarapallerot. Kaada tomaattikastike kasariin ja anna kiehua miedolla lämmöllä. Makkarat kypsyvät hyvin kastikkeen seassa sinä aikana kun pasta kiehuu.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Lado lautasille pastaa, tomaattikastiketta ja muutama lihapulla. Mausta vielä halutessasi parmesaanilla, pestolla tai tuoreilla yrteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti